O lună fără carne
February 4, 2013
Ce înseamnă pentru mine o căsnicie
February 4, 2013

Zile impiedicate

Când o persoană este morocănoasă, englezii au o zicală, „te-ai trezit pe partea gresită a patului”. Eu arareori sunt prost dispusă când mă trezesc (sunt prea buimacă pentru a avea toane). În schimb, sunt zile în care mă trezesc împiedicându-mă de pat. Și atunci știu că va fi una din zilele acelea.

 

Zilele acelea când parcă am două mâini stângi unse cu ulei. Zilele acelea când nu văd tocurile ușilor, când uit că în fața blocului sunt trei trepte și nu două, când orice aș lua în mână scap, de parcă sunt un scamator accidental tot încercând să salvez lucruri din a se sparge. Zilele acelea când mă bucur că nu am soț ca să nu tot aud expresia „nora-n blide”.

 

Și cu cât încerc mai mult să țin fenomenul sub control, cu atât mai multe accidente se petrec. Și nu mă pot opri să mă întreb dacă toată lumea are probleme din acestea. Văd femei atât de grațioase de parcă sunt prințese Disney și mă întreb oare ele, cu ciorapii ne-ciupiți, cu tocurile ne-scâlciate, cu fusta dreaptă, cu postura perfectă, oare ele au zile în care și-au pierdut degetul opozant? Oare pentru fiecare dintre noi din când în când se dezechilibrează stelele de avem zile din acestea?

Sursa foto: cheerleading.lovetoknow.co

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.