În căutarea picioarelor perfecte
June 28, 2012
Facem valuri pentru reciclare!
June 28, 2012

Zi de naştere colorată

De astăzi ȋntr-o lună este ziua mea de naştere. Împlinesc 23 de ani. 23 de ani de cărat “bagheta magică” prin viaţă şi de atins destinele persoanelor din jur cu puţin praf magic. Atȃt cȃt am putut şi cȃt mi-a stat ȋn puteri.

Nu ştiu cum sunt alţii, ȋnsă eu sunt cea mai fericită persoană ȋn data de 28 iulie. Ziua ȋn care primesc multe cadouri, telefoane, urări, ȋn care doar eu sunt ȋn centrul atenţiei. O zi ȋn care Pămȃntul se ȋnvȃrte ȋn jurul meu. O zi ȋn care totul este despre MINE.

Chiar dacă nu am primit niciodată o petrecere surpriză, nici un tort ȋn miez de noapte sau multe brioşe colorate, totuşi ȋi iubesc pe cei care se gȃndesc la mine ȋn acea zi. Şi care ȋmi cumpără ce cadouri vreau eu.  Cărora le strecor cam cu o lună ȋnainte aluzii ȋn legătură cu ce am nevoie sau cu ce ȋmi doresc de ziua mea. Că aş vrea să primesc 23 de cupcakes din alea colorate. Cu multe bombonele colorate şi cu frişcă delicioasă. Sau o rochiţă minunată. Sau o carte interesantă. Sau un portofel. Sau multe perechi de cercei. Sau o cutie de bijuterii mai ȋncăpătoare. Sau, ca să trecem la lucruri mai practice un router pentru laptopul meu ca să nu mă mai car prin casă cu firul după mine.

Să ştiţi că acesta nu este un wishlist de ziua mea. Însă, vă recomand să ȋl citiţi cu atenţie. Poate s-a strecurat ȋn articol ceva care ar putea să vă trezească interesul. A mai rămas o lună. Nu sunt nerăbdătoare, să ştiţi!

Sursă foto: hawaiikawaii.net

Share

5 Comments

 1. Juliet says:

  La multi ani!!!

 2. Georgiana Vieru says:

  Ce dragut! Pe 28 iulie e si ziua tatalui meu! Pai mai Zana, orice iti doresti, gandeste-te ca bagheta magica e la tine!:D

 3. @Juliet: Mersi mult.Te astept si peste o luna cu aceasta urare :-P.
  @Georgiana: I-auzi. Sanatate si fericire ii urez de pe acum. Da, as vrea eu sa am bagheta aia de care imi spune toata lumea :)))

 4. Emma says:

  Ce frumos…parcă mi-ai citit gândurile! Dacă înlocuim 28 iulie cu 1 iulie şi cei 23 de ani cu 22 de ani ar puteam fi un articol de care ar trebuie să ţină seamă şi apropiaţii mei!

  O după-amiază minunată!

 5. @Emma: Pe 1 iulie este nascuta mama mea. Da share prietenilor tai si spune-le ca au niste indicii in articol in legatura cu ce ar putea sa iti ofere de ziua ta :D. O zi frumoasa si tie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.