Astăzi mă uit la un meci de fotbal… pentru ea
June 16, 2011
Îmi place să scriu!
June 16, 2011

Zăpăcita din Pădurea Adormită


După cum vedeţi din titlu, aşa mă definesc eu de vreo săptămână. Sunt o aiurită şi o zăpăcită. Uit lucruri, nu sunt atentă şi îmi vin în minte o grămadă de idei în acelaşi timp.

Stau şi mă întreb care ar fi cauza…şi îmi vine în minte faptul că trec printr-o perioadă destul de stresantă cu gândul la viitor şi la ce voi face…

Însă, încerc să trec mai uşor peste aceste probleme, scriind povestea cu tot ceea ce fac eu.

Aceasta este o poveste scrisă cu năzbâtiile mele, faptele pe care le fac uneori ghidată de impuls şi micile întâmplări ghinioniste.

Un bun exemplu, ar fi atunci când eram trei fete, toate aranjate, ne rujam în lift şi cântam, desigur fără să ne imaginăm că ar putea să fie cineva în spatele uşii de la lift. În stilul specific şi jucându-mă am exclamat: ,,Uhuuu… Uhuuu… cine-i acolo?” Surprizăăă… erau doi bătrânei, care arătau de parcă erau speriaţi de bombe, desigur mie îmi venea să intru în pământ de ruşine. (Acestea fiind spuse din şirul năzbâtiilor). Desigur, nu mă sfiiesc să râd de mine atunci când mi se duce firul de la ciorapi, în momentul cel mai dulce şi neaşteptat.

Se mai întâmplă!

DAR cel mai important lucru este să reuşeşti să râzi de tine în aceste momente, penibile pe moment, dar amuzante pe viitor.

Voi aveţi asemenea perioade?

(Cuvântul pentru Concursul Belva este “soare”)

Sursă foto: deviantart.com

Share

2 Comments

  1. Irina says:

    Cu siguranta! 😀

  2. irina says:

    cea ami tare faza a fost atunci..memorabila:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.