Nu e “frumu”, e “frumos” !
March 16, 2012
Non-wishlist (partea a cincea)
March 19, 2012

Weekendul acesta e ZOOM OUT!

Am aflat de ZOOM In și ZOOM Out de unde altundeva decât de pe Facebook și vă spun, cu sinceritate, că nu mi-a venit să cred cât de viu și vibrant arată programul, cât de creative sunt toate acțiunile sau că se întâmplă realmente în Iași toată nebunia asta de eveniment.

Din păcate și cu părere de rău, weekendul trecut n-am putut ajunge la Zoom In și mi-a părut rău mai ales când prietenii mi-au explicat că timpul în Clubul Creatorilor a trecut pe nesimțite. De aceea, m-am uitat din timp pe programul din weekendul ăsta – 16, 17, 18 martie.

ZOOM OUT oferă o “perspectivă mai amplă asupra potențialului creativ al orașului. În încăperile clubului The Rock, proiectele de fuziune devin scena vie și dinamică pe care va debuta principalul protagonist al festivalului: publicul. Instalațiile permanente, artiștii internaționali și atelierele completează cadrul neconvențional.”, spune comunicatul de presă primit de la organizatori.

Ca să ne înțelegem, asta înseamnă că putem participa la un workshop de Dj scratching sau unul de graffiti, la ateliere de percuție sau de capoeira. În plus, putem lua parte la spectacole inedite, gândite sub forma unor instalații provizorii sau permanente, un melanj de teatru, muzică, bodypainting, fotografie, pictură, arhitectură și chiar magie.

Personal, îmi doresc foarte mult să ajung la Society is cocaine, un spectacol ce mi-a atras atenție tot pe Facebook, în care accentul este pus pe paradoxul omului contemporan ce din dorința de a se integra și a se proteja, se înstrăinează de sine și de ceilalți.

Programul complet îl puteți vedea pe site-ul festivalului, intrarea e 1 leu/zi, iar dacă vă hotărâți să mergeți, dați-ne de veste aici sau pe, unde altundeva, Facebook, poate vedem acolo!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.