6 motive pentru care Sfântul Valentin e o imbecilitate colosală
February 12, 2014
Azi ce mai pun în pacheţelul de la şcoală?
February 13, 2014

Visul tău ce preț are?

Mi-am dorit mult să ajung în New York. C-o ardoare și-o efervescență alimentate de Sex and the city și cam toate filmele produse acolo, dar mai ales c-o pasiune pe care n-am înțeles-o până la capăt. Am lăsat ideea asta să crească și am exprimat-o o singură dată cu voce tare, într-o seară oarecare, în fața TV-ului, la o scenă ce-mi arăta Times Square și clădirile din jur ce și acum mă fascinează: “Într-o zi, eu o să ajung acolo.” Nu am planificat visul ăsta prea bine, nu mi-am concentrat toate eforturile în direcția asta, era mereu acolo, pe-o listă, cerându-mi cu insistență să dau check, să trec la departe la următorul obiectiv. Sentimentul ăla de împlinire a venit, într-un sfârșit, după 4 luni de când eram în State, 17 ore de mers cu autobuzul,  după o noapte nedormită și-n timp ce eram încălțată în teniși și-mbrăcată în pantaloni de trening. Nu prea a fost glamour-ul din filme, dar a a fost fix ce mi-a trebuit.

Doar că visele astea, puternice și inspiraționale, costă mult. Pe mine m-a costat un împrumut în bancă și câteva luni muncite ca să adun banii ăia și dobânda înapoi. Poate că ar fi fost și alte variante, dar nu m-a lăsat orgoliul să fac asta. Iar în timp ce mie mi se conturează următorul vis pe listă, Ioana s-a apucat de planificat și de organizat. Pentru că visul ei e să ajungă în Columbia, iar visul ăsta costă 2000 de dolari de care ea are nevoie. Sună mult când citiți asta, dar peste 30 oameni au spus deja că vor să ajute încă din prima zi a campaniei pe care Ioana a început-o pe Fund my Travel.

Cum și de ce pleacă, vă întrebați?
De pe pagina campaniei de strângere de fonduri: “Mi-am petrecut ultimele 7 luni căutând internshipul perfect pentru mine prin Programul de Internshipuri International organizat de AIESEC. Am aflat de curând că am fost selectată pentru un internship incredibil in Medellin, Columbia. Voi crea și implementa o campanie de strângere de fonduri pentru o companie ce ajută cetățenii să-ți înceapă propria afacere.” Citiți tot aici.

Iar dacă aveți nevoie de un stimulent în plus pentru a susține visul unui om ce vrea să facă lucruri mari, există o serie de recompense pentru cei ce vor să se implice. Iar dacă nu puteți să ajutați, un share către rețeaua voastră online poate face mult bine.

Sursă foto: Ioana

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.