E timpul pentru dans, e timpul pentru Zumba!
May 9, 2011
Azi îmi cumpăr rucsac de munte
May 9, 2011

Visăm?

V-am povestit cât de ataşată sunt de cultura romană. De limbă, oameni şi de muzică în special.

Biagio Antonacci este unul dintre artiştii de marcă din Italia. Melodiile lui sunt întotdeauna despre iubire şi mai ales despre femei. Cu o voce inconfundabilă, artistul reuşeşte să stârnească cele mai profunde şi romantice sentimente.

Aceasta este una dintre melodiile mele preferate. Nu vă pot explica sentimentul care mă încearcă atunci când ascult cu ochii închişi această melodie. Cert e că aş vrea să fiu desculţă, cu tălpile în nisip. Atât…

Ce spuneţi, visăm? Biagio Antonacci – Sognami

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.