Am și eu sfintele mele puncte pe ”i”
May 24, 2011
Să faci sau să nu faci sex la prima întâlnire?
May 24, 2011

Vine căldura, trecem la creme “uşoare”

Tenul meu este unul cu foarte puţine pretenţii dar, dacă este ceva la care face mofturi (la fel ca tot organismul meu, de altfel), este schimbarea anotimpurilor. Aşa se face că, în timpul iernii, trebuie să folosesc o cremă foarte grasă, care intră foarte greu în piele iar în timpul verii trebuie să o schimb.

De fapt, cam aşa îmi dau seama de primele semne ale venirii anotimpului cald: când tenul meu transpiră din cauza cremei care nu i se mai potriveşte. Şi atunci ştiu că trebuie să trec la artileria uşoară.

Mergând pe această idee, trebuie să vă anunţ că este oficial: se instaurează căldura iar crema din dulăpiorul meu este acum una foarte subţire şi care intră foarte uşor în piele, lăsând-o să respire liberă!

Sursa foto: cosmetic-treatments.com

Share

5 Comments

 1. Irina says:

  Eu folosesc aceeaşi cremă şi în sezonul rece şi în cel cald 😀

 2. Andreea Marc says:

  Și eu trebuie să o schimb. Am auzit că sunt niște creme faine la Yves Rocher, care controlează și secreția de sebum, mai ales pe perioada verii. Cred că o să fac o vizită la Felicia zilele astea 😀

 3. Ines Prodan says:

  Te aștept cu brațele deschise! 😀

 4. Andreea Marc says:

  Nu e de ajuns! Trebuie să mă mai aștepți fie cu un cadou Cromatic, fie cu niște cookies :))

 5. addicted says:

  Catre Yves Rocher ma voi indrepta si eu pentru a-mi achizitiona o crema de vara pentru ca cea de iarna imi face tenul sa transpire si urasc senzatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.