Medicamente pentru suflet
June 24, 2011
Astăzi mănânc jeleuri
June 27, 2011

Vara asta ne îndrăgostim!

Cred că aţi auzit deja acest lucru în multe dintre articolele Belva. Vrem să ne îndrăgostim şi asta nu peste 3 luni, 6 luni sau un an. Aici, acum, vara asta!

Până vom începe să vă povestim cum, când, de ce şi mai ales de cine, vă propun să începem săptămâna reamintindu-ne de iubirile de o vară. De anii frumoşi, fără grija zilei de mâine, de prima sticlă de vin băută pe malul mării, de primul sărut sau prima despărţire. De nopţile calde în care inima bate mai tare şi de momentele în care am făcut cele mai trăznite lucruri.

Melodia lui Kid Rock – All summer long – are un ritm ce oferă bună dispoziţie, iar versurile ne aduc aminte de cât de îndrăgostiţi am fost şi noi odată, într-o vară.

Să ne reamintim de lucrurile simple, zic!

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.