Dragă tehnologie, ăsta e război!
June 22, 2011
Reţeta mea preferată de pizza
June 23, 2011

Urăsc bârfa, răutatea şi indiscreţia ta!

Toată lumea bârfeşte, noi fetele în mod special. Suntem oameni şi ne place să socializăm, să interacţionăm iar o mică bârfă este momentul oportun pentru acest lucru.

Şi mie îmi place să bârfesc, şi eu poate sunt de multe ori răutăcioasă când bârfesc, însă niciodată atât de mult ca altele. Am multe fete în jurul meu care sunt foarte interesate de viaţa mea personală, deşi nu suntem atât de apropiate. Fete care mă întreabă lună de lună câţi bani câştig, care mă întreabă când mă mărit sau ce realizări mai am.

Urăsc persoanele care sunt băgăcioase şi indiscrete sau care sunt răutăcioase doar de dragul de a fi. Aşa că este problema mea câţi bani câştig, când mă mărit sau de unde îmi cumpăr hainele. Nu vreau să spun că dacă mă întrebi o dată sau de două ori un lucru mă deranjează, însă în momentul în care mă întrebi de 10 luni acelaşi lucru mă aduci la disperare.

Totul are o limită, însă sunt unele persoane care îţi invadează spaţiul personal până la sufocare, până ajungi să nu le mai suporţi şi să vrei să le scoţi cu orice preţ din viaţa ta.

Voi, cele ce vă ştiţi aşa, lăsaţi bârfa exagerată, răutatea şi indiscreţia în preajma mea!

Sursa foto: funz.eu

Share

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.