kangoo-jumps
Azi merg la kangoo jumps
March 20, 2015
Azi mănânc cea mai bună pizza
March 21, 2015

„Te sun eu”, „te anunț eu”, ”să văd dacă am timp” sunt propoziții pe care le-am folosit de atâtea ori, încercând să trimit la plimbare câte un individ, încât nu pot să-mi imaginez cum de nu mi-am dat seama că ar trebui să mă retrag din joc, atunci când un altul le-a folosit, la rândul lui, cu mine.

Fermecată de privire, statură și mister, mă lăsam aburită ca o vitrină din Mall, așteptând clipa când va dori să mai vorbească, să mai iasă, să își mai petreacă timp cu mine. Ați crede că, la 25 de ani, gândești mai matur când vine vorba de o posibilă relație. Dar dragostea asta, fluturii ăia antipatici, gelatina în care se transformă genunchii, atunci când te gândești la el, toate sunt identice, la orice vârstă.

Creierașul îți bate în țeavă, urlând „băăăăi, blondo, cavaleru’ nu mai vrea nimic cu tine!”, dar inima te mângâie, inofensiv, pe spate, spunându-ți „mai așteaptă un pic; mai încearcă, doar  e așaaaaaa de frumoooooos!”. Și tu… pe cine oare asculți?

Cazul ideal ar fi să te uiți în oglindă și să-ți dai două palme. Da, da, singură. Și tare. Să vezi în spatele vălului, să caști ochii bine și să-ți dai seama că poveștile de dragoste sunt din ce în ce mai rare, în ultima vreme. Nu mai e la modă să cucerești și să te lași cucerit. Nu mai e la modă să vezi cum decurg lucrurile înainte de a te avânta într-o relație. Acum totul e la viteză supersonică. Vrem să se întâmple totul ieri.

Și asta vine de la cineva care a tot testat terenul, sperând că va găsi pe altcineva care să se miște în același ritm, dar încă nu a avut noroc. Am întâlnit „hai să ne mutăm împreună!” (după 2 luni de relație în care ne-am văzut de 4 ori), „vreau să plec din țară în câțiva ani. Ai vrea să mergi cu mine? Dacă nu, zi-mi de acum, să nu mai încercăm degeaba!” (după o săptămână de relație), „te iubesc! Vreau ceva serios cu tine!” (în timpul primei întâlniri).

Iar dacă am încercat să explic cum stă treaba cu ritmul, cu treptatul, am început să primesc replicile menționate la începutul textului. Un fel de: dacă nu vrei ACUM, atunci du-te naibii!

Așa că întreb aici și casc urechile la ce răspunsuri veți oferi: mai are răbdare cineva să cucerească treptat o altă persoană? Sau toată lumea se avântă cu capul înainte în relații, doar pentru a umple timpul ? Că dacă e așa, o să mă gândesc serios la achiziționarea unei pisici.

 sursa foto: pinterest.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.