parfumul
Parfumul obsedant și capodopera lui Suskind
January 16, 2016
elixirul dragostei
Există elixirul dragostei?
January 19, 2016

Unde mananca vegetarienii in oras?

unde mananca vegetarienii in Iasi

Îţi povesteam acum ceva timp că sunt vegetariană. Ei bine, ca orice vegetarian mă tratez cu vegetale. Sunt genul de vegetarian junk. Frigiderul îmi este de prea puţine ori ticsit cu legume şi sertarele cu seminţe. Din lipsă de timp şi voinţă mănânc uneori în oraş.

Locul meu preferat este Cuib. Aici apreciez în special conceptul şi mai apoi mâncarea. Îmi place că apa se dă gratis şi îmi place sentimentul pe care mi-l dă acest loc. De multe ori simt că dacă bunica mea ar fi fost vegetariană aşa m-ar fi primit duminica la masă: cu şervete colorate cu verde, cu mâncare făcută încet şi cu grijă şi cu o povaţă la o bere.

La amiază mai poposesc la Bistro Raw, la Palas. Un loc în care pastele raw sunt îmbunătățite de un delicios sos cu nuca (cred). Mâncarea de la Sante este foarte bună și ochioasă.

Micul dejun îl iau tot la muncă: pastă de avocado cu pâine uscată, brânză cu mărar sau alte dulcegării pe care le împart cu persoane în asentiment cu mine.

Cât e vara de lungă mă delectez cu salată de roșii cu spanac și roșii cu brânză, iar iarna cu salate din rădăcinoase. Unde mai pui că tot procesul de gătire acasă nu durează niciodată mai mult de 30 de minute.

În situații de criză (a.k.a. deplasări din oraș) mi-am promis că îmi voi face un kit special de semințe. Până atunci comand clasicii cartofi prăjiți.

Oricum ar fi…toate merg perfect cu o cafea neagră fără zahăr și un zâmbet în buzunar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.