Sărăţele – varianta simplă
April 21, 2011
Demnitatea de a fi
April 21, 2011

Un Paște … sexy?

Da, știu, sună revoltător, dar așa mi se pare că văd Paștele multe cupluri. De ce? Pentru fanteziile cu iepurașul care poartă lenjerie sexy, sau, eventual, cu mai multe ”iepuroaice” în corsete.

Am încercat de multă vreme să înțeleg mania bărbaților pentru aceste costume, mai ales în preajma Paștelui, însă până acum nu am ajuns la nici o concluzie. Voi ce credeți? Sunt bărbații mai mult pașionați de lenjerie decât de sărbătoarea în sine?

Sursa foto

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

1 Comment

  1. clamaria says:

    Nu e nimic revoltator, draga mea. Barbatii au fantezii, ziua, noaptea, de Pasti, de Craciun, whenever, wherever. Ei iubesc situatiile kinky, nu se prevaleaza de anume conjuncturi pentru a dori sa li se intimple. Ca sa zic asa, ei “intimpina” toate posibilitatile pentru a se intilni cu fanteziiile, fie o vor sa o recunoasca, fie ca nu. It’s their nature. Si unele femei nu au nimic impotriva!
    Craciunul si Pastele sint sarbatori aproape universal valabile – cu mici diferente in lumea musulmana si cea asiatica – si nici un barbat nu refuza o fantezie imbracata in craciunita sau in hunny bunny de Paste! Depinde de fiecare sa fixeze limita.
    Si mai sint si cliseele cu iepurasul (Hugh Heffner sa traiasca, mare afacerist!) si Craciunita – care s-a inventat prolly pe undeva prin tarile nordice. Ele sint perpetuate de catre societate in general si se vor vinde mereu. fanteziile si visele se vind mereu, sexul sau inducerea lui se va vinde mereu. Si cine-l cumpara cel mai des? Mama are o vorba: Tare sint ei barbati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.