Azi zâmbesc
September 26, 2012
Ce Hollywood, dom’le?! (II)
September 26, 2012

Un orgasm, vă rog!


Sinceră să fiu, nu mai știu când a fost prima dată când m-am bucurat de unul. Însă știu că de fiecare dată îmi aduce un zâmbet larg pe buze. Bineînțeles, dacă e mai mult de unul, zâmbetul crește natural direct proporțional cu numărul lor și mă duce către extaz.

O primă povestire legată de acest subiect începe acum câțiva ani buni când, într-o seară de vară, eram pe o terasă la mare cu încă o tipă. Ne-am uitat în meniu și fiecare dintre noi și-a comandat un cocktail, așa ca fetele. Nu mai știu ce și-a comandat tipa, însă știu sigur că dragul nostru chelner a zâmbit pe sub mustăți când eu am dat comanda: ”Eu vreau un Orgasm, vă rog!”.

După câteva minute chelnerul revine doar cu băutura tipei, apoi se uită la mine și cu un zâmbet larg îmi spune: ”La dumneavoastră mai durează”. Îi zâmbesc și eu și îi răspund ”Îmi făceam griji dacă NU dura”. După alte câteva minute, tipul revine cu buclucașul cocktail în mână, mi-l așază frumos în față și îmi spune: ”Frumoasă domnișoară, special pentru dumneavoastră un Orgasm care vă va aduce multe zâmbete”. Deja știam ce va urma: o explozie de gusturi și un zâmbet larg. Știa omul ce știa, că doar era chelner cu experiență.

Și uite așa pățesc de fiecare dată când comand acest minunat cocktail, oriunde aș merge. Ce să fac eu dacă Orgasmul conține Baileys, a doua băutură preferată a mea după vin? Și ce vină am eu că bunătatea aia de cocktail se cheamă chiar Orgasm? Ce pot să spun decât … ”Keep it coming!”, nu?

Sursa foto: mirror.co.uk (When Harry met Sally)

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

4 Comments

 1. lorelaylilu says:

  De asta ai mereu zambetul pe buze.

 2. Raluca Licau says:

  Mă gândeam când am vazut titlul că se transformă Belva – adică apar articole cu “sfaturi”. M-am bucurat că nu e așa (piei, drace!) și m-a amuzat teribil articolul. Mi-am adus aminte de petrecerea mea de 17 ani cand am descoperit acest mirific Bailey’s și am fost provocată să-mi comand un Orgasm… și un Sex on the Beach pentru prietena mea. Am avut “noroc” de un barman la fel de nebunatic ca și prietena care venise cu ideea. Ce-a urmat mă face și acum să râd de fiecare dată și acum (chiar dacă atunci nu era așa funny). Și după ce am descoperit Screaming Orgasm, distracția a fost și mai mare.

 3. Andreea Marc says:

  Nu, Raluca, nu dăm sfaturi :p Doar recomandări şi poveşti cu zâmbete 🙂

 4. sharutza says:

  Ha ha ! Am sa incerc si eu unul…neaparat. Adica in varianta “baubila” (daca tot e la moda)

Leave a Reply