Prima zi de grădiniță, din perspectiva educatoarei
September 1, 2015
De ce Belva?
September 2, 2015

Un an de căsătorie

aniversare

Cu bune, cu mai puține bune, iată că recent, pe 16 august mai exact, am numărat exact un an de când am zis da. Privind în urmă îmi dau seama că timpul este necruțător și trece atât de ușor peste noi încât acest an mi-a lăsat un gust dulce-amărui al nostalgiei că nu voi mai îmbrăca rochia de mireasă și că și acea etapă din viețile noastre a fost bifată.

Cum am sărbătorit noi un an de căsătorie?

Ne-am îndeplinit o mare dorință și am reușit să recreăm momentul magic al cununiei. Ne-am reluat costumele de mire și mireasă și am mers la o ședință foto după inimile noastre. Eram foarte dezamăgiți că nu reușiserăm să facem prea multe fotografii la nuntă din lipsă de timp, ei bine am reușit din plin. Culmea a fost că el s-a simțit chiar bine și s-a destins destul de ușor, deși preferă să stea mai mult în spatele camerei.

Ne-am zâmbit mult și am profitat de toate clipele libere pe care le-am avut. De ce pun asta la trecut? Încă continuăm să o facem și cred că ar trebui să se întâmple nu doar cu ocazia aniversării.

Am primit multe flori, în sfârșit. Eu ador florile, el nu prea. Mi-ar dărui orice de la parfumuri la haine, numai să nu-mi ia o banală floare, deși la prima întâlnire a avut grijă să se prezinte drepți, la cămașă și cu 5 trandafiri. Ei bine, de data asta m-a răsfățat.

Planuri, planuri, planuri. Nu am renunțat să visăm cu ochii deschiși, să ne promitem lucruri care par ușor realizabile, dar mai ales lucruri care par fanteziste privite prin ochii noștri de acum. Din fericire, nu te poate opri nimeni să visezi și după ce visezi să faci un pas și apoi încă unul pentru a realiza acele dorințe. Partea cea mai frumoasă este că am cu cine să visez, iar când mă las doborâtă, are cine să-mi reamintească să zbor.

Și mai urmează tradiția noastră de septembrie, să mâncăm în fiecare septembrie o pizza în alt oraș, nu contează dacă e din țară sau din străinătate. Primele 2 orașe au fost Iași și Curtea de Argeș. Să vedem anul ăsta ce va urma.

Voi ce trăsnăi obișnuiți să faceți la aniversările voastre?

Sursă foto: magazinuldetricouri.ro

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.