Status: dorință împlinită
April 8, 2017
femeia inventată
Femeia inventată și contul fals de Facebook
April 12, 2017

5 produse CU ulei de măsline de la mama lui, care mi-au intrat în piele și în suflet!

ulei de măsline

Visul grecesc e uns cu ulei de măsline

Am fost și eu ca tot românu` în vacanță în Grecia! E ici-colea aproape de noi, peisajele te lasă fără răsuflare, iar bugetele sunt… să zicem pentru oameni normali, ca noi. Și e clar, cred, pentru toată lumea care pășește pe tărâmurile lui Herodot că atunci când spui Grecia spui ulei de măsline. Oriunde întorci capul și oriunde ești, vezi măsline și ulei de măsline în toate formele lor, de la alimente până la cosmetice.

Țin minte că odată am fost chiar și la Muzeul Uleiului de Măsline, unde am văzut efectiv cum se fac cosmeticele din faimosul ulei de măsline. Atunci am învățat pentru prima dată ce înseamnă cosmetice CU ulei de măsline, nu PE BAZĂ de ulei de măsline. Mi-am cumpărat câteva produse de la muzeu, alimente și cosmetice făcute ca la mama lor, cu ulei de măsline pe bune și știu că aproape am plâns când s-au terminat după ceva vreme. Unde mai aveam eu să găsesc creme și tot felul de cosmetice CU ulei de măsline grecesc la noi în țară? Dar, când îți dorești cu adevărat produse de calitate, ele vin la tine! Stați să vă povestesc!

Eram la o cafea cu niște prieteni. Vorbeam de oamenii ăia faini care își fac o afacere și chiar investesc suflet în ea, oameni care nu fac rabat la calitate sau la coloană vertebrală. Și îmi zice un amic de la masă: „Uite, am eu un prieten de ăsta! În ultimul an a tras ca nebunul de și-a deschis o afacere în care crede 100%, în care și-a dedicat tot timpul și în care a pus suflet. A lucrat cu o echipă de chimiști experimentați și a creat niște dermatocosmetice pe care le produce în Grecia cu ulei de măsline și aloe vera. Dar le face pe bune, CU ulei organic de măsline, nu PE BAZĂ de ulei de măsline cum se fac multe dintre produsele din comerț. Și pentru că e român, le face acolo și le aduce în România”. Ochii mei au început deja să strălucească, mi-am îndreptat toată atenția spre acel amic și spre povestea prietenului său și am cerut mai multe informații.

Așa am aflat că există PrOlive Cosmeticso gamă nou-nouță de cinci produse dermatocosmetice: loțiune de corp, cremă de mâini, șampon, balsam și mască de păr, toate fabricate în Grecia cu ulei organic de măsline și aloe vera. Le-am luat și eu că, deh, voiam o binemeritată continuare a experienței grecești! Trebuie să vă recunosc că eram foarte sceptică atunci când am dat comandă de ele. Am zis că noah, le iau să le încerc și să văd dacă e chiar așa, dar am avut o mulțime de rețineri.

Ce au și ce n-au dermatocosmeticele de la PrOlive

Rezultatul? Păi, cum să vă zic eu vouă? Știți vorba aia a mea pe care o spun tot timpul și care mi-e ca un motto în viață: „Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum te aștepți să fie. Uneori, ele sunt chiar mai bune!”? Ei bine, așa s-a întâmplat și cu produsele de la PrOlive Cosmetics în cazul meu. Părul parcă era scos din reclamele TV și parcă tocmai venisem de la coafor. Până și mama mi-a zis când m-a văzut: „Te-ai vopsit? Ce ți-ai făcut la păr? Îți stă foarte bine! Strălucești!”. Așa era! Părul strălucea, era mătăsos și bogat! Și ce mi-a mai plăcut mult: era mult mai ușor de pieptănat și nu se mai încâlcea ca alte dăți. Semn că șamponul, balsamul și masca de la PrOlive chiar și-au făcut treaba în cazul părului! Și nu doar al meu! I-am dat și mamei să încerce și i-a plăcut teribil! Mai mult, am spălat-o și pe Rebeca cu șampon cu ulei de măsline, iar părul ei a devenit mult mai mătăsos de la prima spălare! Stați liniștiți, e recomandat și copiilor de peste 2-3 ani, pentru că nu conține parabeni coloranți sintetici, uleiuri minerale, alcool etilic, nano particule sau alte nebunii de astea.

Cremele de corp și de mâini sunt geniale! Îmi place că nu încarcă, intră imediat în piele și lasă o textură fină și extrem de plăcută la atingere. Am comparat loțiunea de corp de la PrOlive cu altele două pe care le am acum în casă, de la alte branduri, și diferența e majoră din toate punctele de vedere. Semn că uleiul de măsline de la mama lui își face treaba așa cum trebuie pe pielea mea. Ce-i drept, mi-ar fi plăcut teribil să am așa ceva când eram însărcinată. Atunci mă ungeam cu ulei de măsline pe tot corpul, ca să nu fac vergeturi și să păstrez pielea fină, și, după cum bine știți, uleiul de măsline curgeee și e… uleios! Dar, în forma asta de cremă sau de loțiune lucrurile stau cu totul altfel! Aah, v-am zis că m-am dat și pe față? Știu că e loțiune de corp, dar mie mi-era dor de sentimentul ăla plăcut de piele fină și pe față, după ce te dai cu cremă cu ulei de măsline!

Eu una îmi mai iau, că îmi plac și mi se potrivesc! Și știți că nu vă recomand lucruri dacă nu le testez și dacă nu am încredere eu în ele! Așa că, dacă vreți să le luați și voi, acum că le-am testat și le-am dat undă verde ca frunza de măslin, vă las cu site-ul PrOlive și cu pagina lor de Facebook! Iar dacă mai aveți întrebări pentru mine, eu sunt fix colea gata să vă răspund, unsă din cap până în picioare cu dermatocosmeticele pe care le-ar fi folosit cu siguranță și zeițele grecești.

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.