decorare
Decorare? Iată recomandarea mea… de acum!
February 24, 2017
argilă
Tinerețe fără bătrânețe de la Ana cea cu… argilă
February 26, 2017

Ce înseamnă cu adevărat turism de calitate?

turism

Pe vremea când începusem să lucrez în turism, adică acum o mie de ani, tata mi-a spus următoarele vorbe: „Domeniul ăsta n-o să moară niciodată!”. Ce-i drept, l-am văzut și eu extrem de înfloritor, chiar dacă atunci trimiteam ofertele prin fax și biletele prin poștă. Cât s-a dezvoltat nișa de turism în ultima perioadă vedeți și voi singuri și e de la sine înțeles că va crește din ce în ce mai mult.

De ce va crește și mai mult acest minunat domeniu al turismului? Pentru că oamenii renunță la multe lucruri, dar nu la vacanțe; pentru că avem nevoie să ne deplasăm din ce în ce mai mult și din ce în ce mai repede; pentru că ne place teribil să experimentăm culturi noi și ne place și mai mult faptul că putem face asta pe viu; pentru că firmele specializate în servicii turistice sunt din ce în ce mai bune și mai creative și au înțeles că nu vând pachete turistice, ci experiențe plăcute de viață.

Compania internațională WorldVentures, de exemplu, este genul de companie care nu are cum să nu te atragă și să te cucerească. Înființată în 2005, în Statele Unite ale Americii, WorldVentures a pornit de la ideea de a crea un club extrem de exclusivist, pentru cei care călătoresc foarte mult. Există un soi de abonamente cu puncte de fidelitate, pe care le obții dacă apelezi la serviciile sau produsele firmelor înscrise în club. Pe scurt, membrii WorldVentures pot beneficia de zboruri la tarife speciale, de mese la restaurante de top și de tot felul de servicii menite să îi facă pe călători să se simtă speciali, ca parte a acestei mari familii numite WorldVentures.

Partea cea mai faină și motivul pentru care mi-au atras atenția și scriu despre ei este că s-au lansat de curând și în România. WorldVentures România înseamnă atragerea turiștilor străini în țara noastră, dezvoltarea de programe culturale și antreprenoriale, dar și o super-aplicație mobilă ce se dorește a fi cel mai avansat program de loializare – DreamTrips Local.

Programul lor este axat pe ideea de a crește brandurile locale incluse în club prin expunerea la cei peste 500.000 de călători activi din comunitatea selectivă WorldVentures. Până acum am auzit lucruri bune despre WorldVentures România și despre conceptul lor, așa că sunt foarte curioasă cum vor evolua lucrurile și cum vor privi românii un astfel de club exclusivist.

Foto: trendsandlife.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.