Facebook-ul si misterele sale!
March 20, 2012
Astăzi merg la cofetărie
March 20, 2012

Tu unde îți găsești motivarea?

Știu că suntem toate femei independente, puternice și workaholice. Asta am stabilit deja. Știu că ne place tuturor să ne implicăm în multe activități și iubim ceea ce facem.

Totuși, din când în când, ni se mai întâmplă să ne săturăm. Să obosim, să ne plictisim, să ne fie lene și să nu mai avem chef de atâta activitate. Starea aceasta mai poate fi numită și demotivare și, de obicei, apare după o perioadă stresantă în care ai dat tot ce ai putut tu sau în care ai fost înconjurată de oameni care nu au talentul motivării înnăscut și nici cultivat pe parcursul vieții.

În aceste momente, pentru sănătatea noastră psihică, este bine să ne luăm motivarea de undeva pentru a ne putea continua activitatea și pentru a ne simți bine cu noi înșine. De unde ne luăm această motivare?

Sunt suficiente rezultatele pozitive ale muncii noastre? Este suficientă echipa? Este suficientă o vacanță? Câteva ore de somn? O zi la salon? Ai nevoie de cineva care să te motiveze sau poți face asta de una singură?

Sunt curioasă cum procedați voi și poate, cu ocazia asta, găsesc și eu o rețetă numai bună de folosit și de dat drept exemplu.

Mulțumesc anticipat! 🙂

Sursa foto: upgradereality.com

Share

4 Comments

  1. Gabriela says:

    Ieri eram profund demotivata… M-am dus la sala si am lucrat 3 ore.. iar pentru a evita o posibila cadere si astazi, m-am imbracat in roz 🙂 Chiar functioneaza!

  2. Eu trebuie să dorm sau să fac efort fizic(știi când îți explicăm că merg pe JOS?)

  3. Georgiana Vieru says:

    Stiu ce spui, Ines, si mi se intampla si mie uneori. Eu recomand sa analizezi putin sa vezi exact ce te nemultumeste, pentru ca demotivarea e un termen generic. Trebuie sa vezi ce te-ar motiva, ce lipseste, si apoi sa ai o discutie deschisa cu cei care ar putea schimba asta. Si asa s-ar putea sa se rezolve situatia. Daca ar fi doar oboseala, ar trece dupa un somn bun. Daca ar fi de vina echipa, ai avea o problema cu cineva anume si ti-ai fi dat deja seama. Si tot asa. In concluzie, primul pas e sa identifici care e, de fapt,problema. Succes, sunt sigura ca o sa o scoti la capat!:)