Ca să cucerești fata dorită, ai nevoie doar de o … nevastă de împrumut
April 4, 2011
A-ca-să
April 4, 2011

Tu de câte ori pe zi îți împrospătezi machiajul?

Eu sunt o persoană care, atunci când vine vorba despre ea însăși, are destul de puțină răbdare și și mai puțină atenție pentru detalii. Este uimitor cum, totuși, atunci când vine vorba despre job, sunt întoarsă la 180 de grade și văd și cele mai nesemnificative chichițe.

În baza ideii menționate mai sus, eu dau importanță machiajului o singură dată pe zi, respectiv dimineața. În cel mai rău caz, dacă pe timpul zilei se întâmplă lucruri neprevăzute, de exemplu să îmi toarne cineva o găleată de apă în față sau să plâng sau să primesc un pumn în ochi, atunci îmi mai retușez o dată machiajul.

Le admir într-un fel pe femeile care sunt fresh toată ziua și care, din când în când, se mai duc la baie să-și ”pudreze nasul”. Le admir pentru că își dau seama exact la timp de momentul în care machiajul începe să se deterioreze și acționează în avans. Și le admir pentru că știu să facă pauze și să își rezerve timp pentru ele chiar și în zilele în care nu ar putea să respire de câtă treabă au.

Nu le admir, însă, pe cele care altceva nu au de făcut decât să se uite în oglindă. Și, culmea, chiar dacă nu au ocupație, nu știu de unde mama naibii au bani să-și ia toate fardurile care să le mențină fața perfectă.

Totuși, revenind la ideea inițială, eu n-aș putea să fac asta. Dar voi? De câte ori pe zi vă împrospătați machiajul?

Sursa foto

Share

4 Comments

 1. Lu says:

  minim x ori

 2. Irina says:

  La fel ca tine, dimineaţa 😛

 3. Andreea Marc says:

  Înainte să plec de acasă stau cam 20 de minute în fața oglinzii de pe hol. Asta după ce am mai stat în fața oglinzii de la baie vreo 10. Când ajung seara acasă mă demachiez și cam atât. Cel mult mă mai dau cu gloss când se mai duce și îmi simt buzele uscate. În rest … numai pudra mai lipsește din geanta mea. Prefer să fac loc cu prioritate la ”brișcă” și la spray-ul paralizant :))

 4. Georgiana says:

  Şi dacă timp nu e, nici retuşare nu e! Dimineaţa (atunci când nu e prea dimineaţă) o singură dată pe zi e suficient!
  Ca şi tine, le admir pe cele “proaspăt scoase din cutie” însă consider că pielea mai trebuie să şi respire aşa că e suficentă o singură aplicare a fondului de ten, de exemplu!
  Bine ar fi ca demachierea şi curăţarea să ocupe mai mult timp dar…asta e o altă poveste…. 😀