Dor de ducă
August 2, 2011
Ardei umpluți cu … dragoste
August 3, 2011

Trusa mea de machiaj multicoloră

Săptămâna trecută a fost ziua mea şi nişte prieteni apropiaţi s-au gândit să îmi facă o super surpriză: mi-au comandat o trusă de machiaj profesională Saffron cu 100 de nuanţe.

Astfel că mi-au împlinit una din dorinţele mele, şi anume de a avea o trusă de machiaj multicoloră. Iubesc să mă machiez, să încerc difere nuanţe şi combinaţii de culori. Este una din pasiunile mele şi recunosc că îmi place să pierd timpul în oglindă alegând culorile cele mai potrivite ţinutei mele sau încercând să fac acele umbre de care multe fete fug.

Galben, auriu, gri, verde, albastru, mov, roz sau maro sunt doar câteva din cele 100 de nuanţe sidefate care abia aşteaptă să fie încercate de pensulele mele. În doar 3-4 zile deja am încercat vreo 10 nuanţe şi pot spune că sunt absolut formidabile. Îmi place că sunt sidefate şi că rezistă foarte mult pe ochi. Le promit pe această cale că voi avea grijă de ele şi că nici una nu va rămâne neîncercată.

Vouă vă plac trusele de machiaj? Ce resurse colorate deţineţi în dulapurile voastre?

Sursă foto: produsecosmetice.ro

Share

3 Comments

  1. Irina says:

    Imi plac si mie. Nu pot sa zic ca detin un numar impresionant de farduri, dar, in principiu, ma invart pe la culorile mov, roz, albastru, maro, crem si inca cateva 😀

  2. Ines Prodan says:

    Daaaaa, și mie îmi plac și, când o să cresc mare, o să primesc și eu una! 😀

  3. După ce crești și tu mare, Ines, pui o vorbă bună și pentru mine, te roooog? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.