Fetele care nu spun nimic
April 9, 2012
Azi beau un cocktail cu regina!
April 10, 2012

Ți-ar plăcea să mănânci o prăjitură exact pe gustul tău care să îți poarte numele?

Astăzi vreau să vă fac cunoscut un concurs dulce dulce dulce, de care vă veți îndrăgosti pe loc. Ei bine, cel mai nou brand dulce din Iași – Frișcot – partea dulce a grupului Panifcom, a venit cu ideea unui concurs interactiv și atractiv pe Facebook.

Dacă sunteți pasionați de dulciuri și vă atrage ideea de a putea savura o prăjitură exact pe gustul vostru, care să vă poarte și numele, fiți atenți la acest concurs:  scrieți pe wall-ul vostru de Facebook o idee de prăjitură la care visați și pe care v-ar plăcea să o găsiți în fiecare zi în cofetăria Frișcot, adăugați textul ”Aș vrea ca prăjitura mea să se găsească în Cofetăria Frișcot”, dați tag la pagina de Facebook a brandului Frișcot și intrați automat în concurs.

Până pe 23 aprilie aveți timp să vă convingeți toți prietenii să facă la fel. La sfârșitul concursului se vor alege cele mai bune 3 idei de prăjituri care vor purta numele concurentului și care se vor găsi în cofetăria Frișcot, plus alte premii surpriză.

Juriul concursului este format din Mirela Stanciu – Frișcot, Ștefan Holicov – Frișcot, un copil surpriză, Vali Tătar – Naive.ro, Iulian Micu – NewsIași.ro, Marius Cristian – Costăchel.ro, Loredana Manea – Celebro.ro, Cătălin Baciu – BlogIași.net și eu, reprezentând Belva.ro.

Dacă vreți să intrați și voi în Cofetăria Frișcot și să comandați prăjitura care vă poartă numele, atunci înscrieți-vă la concurs și câștigați premii dulci dulci dulci!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

1 Comment

  1. […] Cofetăria Frișcot am auzit datorită promovării lor de pe Facebook și de pe belva.ro. Mi-au plăcut pozele și când am aflat și că unul din cele două sedii este situat foarte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.