Ștefan Caraman: ”Limba română e laxă, e generoasă și savuroasă – de ce să-mi bat joc de ea, restricționând-o?”
November 28, 2011
Românii sunt deștepți!
November 28, 2011

Ți-ai dat întâlnire cu Moș Nicolae?

Da, știu, o să-mi spuneți că este prea devreme să vorbim despre el. Nici măcar nu suntem în luna decembrie și eu deja va vorbesc despre iarnă și despre cadouri. Dar, așa cum cred că am mai spus, atunci când lucrezi într-un centru comercial, totul se întâmplă mult mai repede: cunoști programul lui Moș Crăciun încă din luna octombrie, plănuiești venirea toamnei încă din luna iulie, iepurașul de Paște începe să țopăie agitat încă din luna februarie și tot așa.

Prin urmare, pentru că zilnic, intrând în birou meu, dau peste un morman cu jucării și un alt morman cu… dar să nu stricăm surpriza, o să vă spun că și anul acesta va veni Moș Nicolae la Felicia, așa cum face de vreo trei ani.

Și, pentru că moșul este grăbit și trebuie să plece repede, pentru a-i ceda locul lui Moș Crăciun, nu o să mai aibă timp să vă verifice gradul de cumințenie. Prin urmare, dacă erați în căutare de “trucuri” pentru a primi cadouri fără să fi fost cuminți, la Felicia este soluția.

În ziua de 5 decembrie, începând cu ora 10.00, Centrul Comercial Felicia este locul în care vă puteți lasă ghetuțele pentru a fi umplute cu cadouri în timpul nopții. Căci în noaptea de 5 spre 6 decembrie, numai Moș Nicolae și agenții de pază vor vizita centrul comercial.

Nu contează gradul de cumințenie, contează cât de lustruite vă sunt ghetuțele!

Share

2 Comments

  1. carmen says:

    Trec repede la lacuit!

  2. […] Mai puține decât Moș Crăciun, dar tot trebuie! Dacă Centrul Comercial Felicia vă răsfață cu daruri surpriză, se vede c-ați fost cuminți pentru că Teo’s Cafe ține isonul și vă dă […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.