Azi merg la Ikea!
October 17, 2011
Oare voi mai găsi vreodată pe cineva ca tine?
October 17, 2011

Teenage Dirtbag – filmul care mi-a stricat weekendul

Cred că aveţi şi voi uneori momente în care v-aţi uita doar la un anumit gen de filme. În ultima vreme, mie mi s-a deschis pofta de filme romantice.  Prin urmare, am căutat şi am găsit filmul din titlu, “Tenage Dirtbag”. Notă bună pe imdb, review-uri promiţătoare, hai, zic, să-i dau o şansă, mai ales că unul dintre actori e şi Scott Michael Foster, care-mi e tare simpatic :D.

Nu prea mă omor eu dupa lucrurile foarte siropoase, dar, de data asta, m-a dat pe spate. Ca să fiu sinceră, nu-mi dau seama dacă de vină a fost starea mea de atunci care m-a făcut să-mi placă într-atât sau felul în care a fost realizat. Sunt mari şanse ca orice film aş fi văzut în momentul acela, să fi avut acelaşi efect asupra mea.

Totuşi, de ce zic că mi-a stricat weekendul dacă mi-a plăcut atât de mult? Pentru că m-au înfuriat personajele. M-am regăsit  în ele, în greşelile lor mai cu seamă şi, cumva, m-am întors într-un punct în care nu mi-aş fi dorit. M-am înfuriat şi m-am întristat în acelaşi timp.

El provine dintr-o familie modestă, cu probleme, ea e undeva la polul opus. Se plac, se tachinează, se joacă unul cu celălalt, ajung să construiască o punte între lumile lor diferite, dar încăpăţânarea unuia şi nebunia celuilalt îi împiedică pe aceştia să-şi concretizeze sentimentele. Ce se întâmplă în final? Vă las pe voi să descoperiţi, dacă v-am făcut poftă să-l vedeţi.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=raKmjDvMjBs[/youtube]

Sursa foto: traileraddict.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.