Care e cel mai mare regret al tău?
March 13, 2012
Monotonie de porţelan
March 14, 2012

Te invităm să înveți despre stil

Mi s-a oprit privirea pe descrierea unui workshop la care cred că mă voi înscrie. Este vorba despre workshop-ul de stil ținut de Irina Markovits, consultant de stil la Image Matters, la Iași, în perioada 31 martie – 1 aprilie.

M-a convins să mă înscriu pentru că sunt conștientă de faptul că, dacă ar fi după mintea mea, aș pune pe mine toate culorile pe care le găsesc în dulap, dar mai ales pentru că, în descrierea workshop-ului, spune asta: “Nu voi oferi rețete facile, de tipul : “€œnegrul se asortează la orice, iar dacă îți place Audrey Hepburn te încadrezi cu certitudine în stilul “€˜clasic”. În schimb, pe parcursul a două zile împreună, vă voi împărtăși din secretele meseriei mele de consultant de stil. Veți primi principii clare, instrumente de stil, exerciții și recomandări personalizate.”

Știu că nouă, ca femei cărora le place să se descurce singure, ne este dificil să recunoaștem că, uneori, avem nevoie de puțin ajutor și îndrumare atunci când vine vorba de stilul vestimentar care ni se potrivește. Unele dintre noi au acest talent înnăscut iar altele… altele combină toate culorile pe care le găsesc în dulap.

Îmi plac oamenii care și-au definit un stil și unul dintre cele mai urâte lucruri la cineva mi se pare să nu aibă un stil, să nu se distingă prin nimic, să treacă neobservat. Și, pentru că mi-aș dori foarte tare să nu fac parte și eu din rândul acestor oameni, probabil că mă voi duce cuminte la workshop.

Mă mai întâlnesc cu cineva acolo? Înscrierile se fac aici.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.