Responsabilitate şi maturitate
October 31, 2012
Miroase a iarnă
October 31, 2012

Te invit la o discuție și un pahar de … lapte!

 

Când mă gândesc la lapte, îmi aduc aminte de copilărie. Inevitabil, nu? Acum când stau și mă gândesc la raportul dintre cât lapte beam când eram mică și cât lapte beau acum, îmi dau seama că de fapt laptele pe care îl consum acum e cel din cafeaua zilnică. Bine, poate și din când în când cel din bolul de cereale. Dar asta se întâmplă mult prea rar. Iar acum când scriu aceste rânduri mi s-a făcut așa o poftă de un pahar mare și rece de lapte delicios …

Ce mi-a venit așa deodată cu laptele? Ei bine, ieri am primit un e-mail prin care eram anunțată că vineri, 2 noiembrie, de la ora 17:00, la cafeneaua Espresso Cafe de la Hotel Ramada, o pot cunoaște și pot sta de vorbă cu dr. Mihaela Bilic, medic primar nutriționist, într-o acțiune ce face parte din campania ”Doza zilnică de lactate”. V-ați dat seama, evident, că doamna Bilic va vorbi celor prezenți despre lapte și despre importanța acestuia în alimentația noastră, într-un cadru informal și extrem de plăcut.

Probabil că veți ridica și voi din sprânceană, așa cum am ridicat și eu inițial, gândindu-mă că laptele e un aliment mult prea banal și pentru mine e de ajuns cât beau în cafeaua de dimineață. Însă, analizând mai bine invitația, am intrat pe site-ul campaniei și am descoperit Povestea Laptelui, precum și o sumedenie de întrebări și răspunsuri care m-au pus pe gânduri. Și da, se pare că laptele din cafeaua mea nu e de ajuns.

Așa că vineri, după ce termin programul, traversez repede strada spre Ramada și dau mâna cu doamna Bilic, la un pahar de lapte! Cine mai dorește să savurăm împreună un pahar de lapte și să aflăm toate dedesubturile lui este rugat să trimită un e-mail cu intenția de participare gratuită la adresa lapte@treipezi.ro

Sursa foto: nutritionaustralia.org

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.