Vreau să plec din România!
January 4, 2011
Auto CONFORT, my ass…
January 4, 2011

Superstiţia mea cu anul nou

Când eram eu mică, adică acum vreo opt ani în urmă, mi-am “€œconstruit” o superstiţie în legătură cu noaptea de Revelion. Ştiam despre existenţa acestei superstiţii, numai că nu prea îi dădeam importanţă, până când s-a dovedit a fi adevărată pentru mine: aşa cum te simţi în noaptea dintre ani te vei simţi tot anul.

Ştiu că unii interpretează zicala asta ad literam, adică îşi îndeasă bani în buzunare pentru a fi bogaţi tot anul, toarnă mult alcool în ei pentru a fi… pentru a fi nu ştiu cum tot anul, dar la mine ţine mai mult de condiţia psihică în care mă aflu şi probabil şi de faptul că un an întreg reuşesc să-mi induc anumite stări.

Prin urmare, oricât de reuşită sau nereuşită ar fi petrecerea dintre ani, starea mea de spirit este una foarte bună. La fel a fost şi de data aceasta pentru mine, deci pot sta liniştită cu privire la anul 2011 :).

Chiar dacă am ascultat populară + Michael Jackson toată noaptea :)).

Pentru voi cum a fost noaptea dintre ani?

Share

5 Comments

 1. Mihaela says:

  Nu stiu cum sa-ti zic, dar incep sa cred si eu din ce in ce mai mult in superstitia asta. Eu am fost atat de calma si linistita in noaptea dintre ani si de atunci tot cu starea asta convietuiesc, eu care sunt o fire ceva mai vulcanica. Prin urmare iti dau dreptate cu ce ai zis mai sus. 🙂

 2. Catalina says:

  două cuvinte: lenjerie intimă roșie :)) nu știu de ce, dar a început ca o glumă în liceu și am continuat-o…nu că ar schimba ceva 🙂

 3. Axlandra says:

  Si eu port lenjerie intima rosie la fiecare revelion :))

 4. lorelaylilu says:

  Superstitie de Revelion…Mama mea(Dumnezeu sa o ierte)spunea ca daca nu te prinde Revelionul in familie,vei fi despartit tot anul.De aceea,am facut Revelioanele numai acasa.Si parca incep sa cred in vorbele ei.In anul cand am plecat de acasa,nu la o petrecere,ci la Revelion in centru,in acel an,mama s-a prapadit.Uneori credem prea mult in superstitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.