Tot soarele la mine, vă rog!
September 5, 2011
Astăzi cânt ”La mulți ani, Belva!”
September 6, 2011

Sunt invincibilă! Sunt femeie!

Anul trecut pe vremea asta alegeam prima melodie a săptămânii de pe Belva. Atunci încă nu dedicam un articol în ziua de luni pentru această melodie, ci doar puneam în sidebar videoclipul. Astăzi, la numai o zi până când Belva împlinește primul anișor, vreau să ne aducem aminte de melodia care ne-a făcut să râdem în hohote la primul film văzut împreună cu Belvele, care ne-a făcut să fredonăm piesa luni întregi și chiar să o setăm ca ton de apel la telefon și care ne-a unit atât de mult încă de la început.

Astăzi, în săptămâna în care Belvele sărbătoresc, petrec și își împărtășesc bucuria primului an împreună, ne aducem aminte cât de invincibile suntem și cât de minunat e să te simți cu adevărat femeie.

Așadar, o mare plecăciune pentru toate doamnele și domnișoarele care nu uită în nici un moment că sunt femei și care își acordă cel puțin un răsfăț zilnic!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=96XJISHJTcQ[/youtube]

Sursa foto: acelebrationofwomen.org

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

1 Comment

  1. Eliza says:

    O petrecere frumoasă pe mâine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.