Ce înseamnă Paştele?
May 9, 2013
Azi fug în week-end!
May 10, 2013

Azi hotărăşte-te să slăbești sănătos și frumos!

Doamnelor, știți că vin vara și căldura, fustițele și rochițele, pantalonii scurți și costumele de baie, da? Mai ales că am înțeles că deja sunt în jur de 30 de grade pe teritoriul României! Și dacă sunteți și voi ca mine, vă gândiți deja la cum vă puteți mobiliza un pic să arătați așa cum vă doriți pentru sezonul ce urmează. Și dacă ceea ce vă lipsește e motivația, uitați ce eveniment se pregătește în Iași!

Seminarul va avea loc miercuri, 15 mai, începând cu orele 18:00 la Hotel Grand Traian. Tema seminarului este slăbirea sănătoasă, ceea ce nu poate decât să ne bucure, nu-i așa? Parcă prea multe diete minune și pastile cu efect miraculos sar de peste tot în ultima vreme. Așadar, în cele două ore, cât va dura evenimentul, veți afla cum vă puteți accelera metabolismul, care este cea mai eficientă formulă de antrenament în arderea surplusului de grăsime sau ce ar trebui să conțină lista voastră de cumpăraturi dacă doriți să pierdeți  din greutate. Dacă vă gândiți la suplimente alimentare, la faptul că mereu aveți poftă de ceva dulce, dar și la faptul că pur și simplu vă place să vă bucurați de mâncare – acestea sunt alte întrebări ce vor primi răspuns.

 Poate vă întrebați cine este acest guru al slăbirii sănătoase?

Valentin Vasile este recunoscut ca unul din cei mai buni specialiști români de remodelări corporale, fiind în același timp antrenor personal și consultant în nutriție pentru slăbire. Valentin este antrenor personal licențiat de Școala Națională de Antrenori, specialist în nutriție sportivă acreditat de către International Sciences Sports Association si profesor al scolii de fitness MoveOn.  A lucrat cu nume precum Roxana Ionescu, Maria Lucia Hohan, Sânziana Negru (Siella), Maia Morgenstern sau actorul George Alexandru. Ajunge să dați un search pe Google și-o să-i găsiți rezultatele în corpurile armonioase ale celor de mai sus.

Un ultim aspect al evenimentului e cel caritabil, toate încasările din bilete urmând a fi donate instructoarei de kangoo jumps Natalia Colesnic. Natalia a fost diagnosticata de curand cu tumoare pe creier si are nevoie de 50.000 euro pentru interventia chirurgicala care ar putea-o salva. Deci, doamnelor, vor fi bani investiți bine de două ori, o dată pentru sănătatea voastră și o dată pentru cazul de mai sus.

Detaliile practice le lasăm pentru sfârșit – evenimentul va avea loc pe 15 mai, orele 18, la Grand Hotel Traian Iasi, rezervările se fac la adresa de mail ancagilca[@]yahoo.com, iar întrebările tot acolo le adresați. Ce altceva mai faceți în perioada asta pentru sănătatea și frumusețea voastră?

 sursă foto: comunicat de presă

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.