Tu ești sculptorul propriului tău copil! Ce vrei să iasă?
June 6, 2017
frida kahlo
Cartea secretă a Fridei Kahlo și dezvăluirile ei
June 7, 2017

Sisters – raiul tricourilor personalizate

Nu am fost niciodată genul de om care să se lase impresionat de ceea ce scrie pe etichetele hainelor. Am considerat că atâta timp cât ai hainele curate și un aspect frumos, mai puțin contează dacă te îmbraci de la Zara sau de la taraba 14 din piața mare. Sunt de acord că, uneori, hainele de firmă sunt și de calitate mai bună decât cele „normale” dar în cele multe cazuri nu e musai să te duci la Mall, ca să găsești articole vestimentare care să nu se destrame după prima spălare.

În schimb, întotdeauna am fost fana numărul 1 a hainelor personalizate. Îmi plac foarte mult tricourile care au câte un mesaj reprezentativ pe ele. Și chiar dacă în ziua de azi există prin toate magazinele o varietate mare de tricouri cu mesaje, eu tot le prefer pe cele pe care îți poți pune amprenta proprie.

Țin minte că, încă din adolescență, mă duceam cu mare entuziasm să le personalizez prietenilor mei cadourile pentru zilele lor de naștere. Alegeam câte un tricou și stăteam cu orele să găsesc mesajul și imaginea potrivite personalității lor. Era o adevărată plăcere să merg la astfel de cumpărături!

Pe vremea aceea, exista un singur magazin în orașul meu, care se ocupa cu astfel de cadouri personalizate. Te duceai cu tricoul și imaginea pe cd și în jumătate de oră aveai cadoul imprimat cu ceea ce ți-ai dorit. Singurul dezavantaj era că după 4-5 spălări, imaginea imprimată începea să crape și nu prea mai era estetic.

Astăzi, însă, a apărut varianta 2.0 a tricourilor personalizate: tricourile pictate manual. Imprimanta a fost înlocuită cu persoane talentate care pun suflet, timp și muncă în a-ți realiza articolele vestimentare mult dorite.

În Galați, de exemplu, sunt trei fete care își pun imaginația la contribuție în fiecare zi și creează adevărate povești pe țesăturile hainelor. Ele se numesc: Ana-Maria Remenyi, Cristina Leonte și Andreea Remenyi și sunt surori. De mici au fost pasionate de artă, pictând tot ce prindeau în jurul lor, de la tablouri, bodypainting și pereți, la ouă de struț, ouă de rață, ceramică și tricouri. Și pentru că au conștientizat că arta le curge prin vene, au dat naștere la conceptul „Sisters”.

15977751_175666159578866_8330713254143633625_n

Atelierul „Sisters” este plin de râsete, voie bună și armonie; căci cum altfel ai putea să creezi ceva atât de spectaculos, dacă nu punând multă pasiune și un dram de bucurie? Fetele sunt și foarte exigente cu munca lor și nu lasă nici un client să plece nemulțumit.

Eu am fost atât de norocoasă încât să primesc cadou de ziua mea un tricou realizat de ele și simt că mă reprezintă total! De aceea, vă invit și pe voi să aruncați o privire pe pagina lor de facebook: Sisters; și să vă convingeți de frumusețea lucrurilor care ies de pe mânuțele lor.

Sursa foto: facebook.com/Sisters-174957302983085/

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.