Alege-ți singură cariera
July 7, 2011
Astăzi mă bronzez
July 8, 2011

Simplitatea unei întrebări importante

Nu înţeleg de ce unii bărbaţii cred că pentru a impresiona o femeie trebuie să te dai peste cap de trei ori şi să cheltui averi. Cele mai multe dintre noi apreciază simplitatea lucrurilor făcute cu suflet, iar stângăcia cu care sunt realizate este cu adevărat adorabilă.

Mă declar înnebunită după cuvinte şi discreţie. Şi pot susţine că mai toate femeile din jurul meu sunt aşa.

Pentru a realiza o cerere în căsătorie frumoasă nu trebuie să pierzi nopţi creionând tot felul de scenarii. Nu trebuie să cumperi trandafiri şi lumânări pe care ea oricum nu o să le observe în emoţia momentului. Nu este necesar să vorbeşti cu un brutar să pună inelul într-o prăjitură, riscând astfel să îl înghită şi să se ducă pe apa sâmbetei tot momentul. Nu trebuie să o duci pe stadion, la cinema sau la un concert, să urci pe scenă şi să îi ţii un discurs siropos, să o vadă un oraş întreg cum spune „Da”.

Aşadar, discreţie. Este de preferat să fiţi doar voi doi, maximum încă două persoane prezente. Poţi să îi spui câteva lucruri frumoase, care să o facă să râdă în timp ce lăcrimează, apoi să îi pui marea întrebare, cu inelul întins spre ea.

Poţi să îi faci un filmuleţ cu pozele adunate pe întreaga durată a relaţiei, în care să îi povesteşti toate lucrurile care te-au făcut să o iubeşti atât de mult şi la sfârşit, să îi scrii un mesaj „După toate acestea, vrei să fii soţia mea?”, sau ceva mai interesant.

Îi place să citească şi mereu o pierzi când treceţi pe lângă o librărie? Cumpără-i o carte pe care ştii sigur că şi-o doreşte; cumpără-i un inel frumos, fin, cu diamant. Lipeşte inelul pe prima pagină a cărţii şi scrie deasupra întrebarea, sau ceva mai creativ, de genul „Vrei să fiu eu cel care stă lângă tine seara, când citeşti?”.

Idei sunt multe şi care mai de care mai frumoase. Cine a spus că a mulţumi o femeie este un lucru aproape imposibil? Trebuie doar să o cunoşti bine şi să faci acele gesturi care ştii că o vor emoţiona şi îţi va da un răspuns afirmativ.

Voi cum vedeţi simplitatea unei cereri în căsătorie?

Sursă foto: flickr.com

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

5 Comments

 1. Carmen says:

  Perfect adevarat Teo. Sunt de acord ca lucrurile simple, pornite din inima, pot impresiona mult mai mult, insa, acesta este punctul meu de vedere. Cu siguranta ca sunt alte persoane care gandesc altfel.

 2. Teo Grigorie says:

  Bineinteles. Dar eu am descris din punctul meu de vedere. Dintr-o alta lumina.
  Pentru ca sunt sigura ca exista persoane care vor cat mai mult tam-tam.

 3. Krumel says:

  Nu inteleg de ce unele femei cred ca “trebuie să te dai peste cap de trei ori şi să cheltui averi” pentru a le impresiona.

  E valabila si versiunea asta? 🙂

 4. Teo Grigorie says:

  Probabil :)) Totul e posibil.

 5. andreea grigorie says:

  Foarte frumos Dora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.