Dacă eşti slabă reuşeşti mai uşor în viaţă
January 6, 2012
Lasagna de te lingi pe botic
January 9, 2012

Shoppingul e sport de iarnă la Felicia

De la începutul anului și până acum am tot vorbit despre “problemele” specifice după sărbători: am vorbit despre kilograme, despre faptul că ne reapucăm de sport, despre tot felul de rețete cu cât mai puține ingredente, dar am uitat să vorbim despre cel mai important lucru: reducerile din magazine! Nu știu cum am putut să omitem așa ceva.

Prin urmare, eu, cea care stau toată ziua cu ochii în vitrinele și după vitrinele magazinelor, am decis să remediez această problemă pentru da, au început reducerile. Etichetele colorate de pe magazinele din Centrul Comercial Felicia pot confirma asta!

Să nu care cumva să credeți că ăsta este un advertorial. Nu, ăsta este adevărul gol goluț. Pentru că eu, la fel ca și alte zeci sau sute de mii de femei, stau cu ochii pe geamurile magazinelor să văd când apar bulinele cu reduceri. Avantajul meu este că pot verifica acest lucru din oră în oră :).

La Felicia, pe lângă reducerile care oricum există oriunde, mai avem și premii speciale așa, ca pentru perioada de după sărbători: premii pentru Shopping-Rezistență, Shopping-Viteză și Shopping-Lungime: vouchere de cumpărături, costume de ski, abonamente la săli de sport din Iași și o excursie oriunde doriți în valoare de 1200 euro.

Ah! Și întreaga campanie a fost deja validată de Iepurașul de Paște. Până și el ar veni puțin la cumpărături!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.