Îmi-displaci-mai-mult-decât-trebuie
June 28, 2011
Vrei să mai știi de el?
June 28, 2011

Shopping offline

Declar deschis: pentru mine shopping-ul este o plăcere. Nu ratez nicio ocazie de a da o raită prin magazine şi de a mă bucura de achiziţionarea unui nou bun.

Odată cu apariţia magazinelor online, a apărut şi o altă variantă a shopping-ului: varianta online. Fără timp irosit, fără comercianţi nepoliticoşi, oboseală şi chiar preţuri mult mai convenabile. Clar, shopping-ul online oferă mult mai puţine bătăi de cap ca cel tradiţional.

Cu toate acestea, eu mă plasez printre „tradiţionaliste”, încă fan al shopping-ului offline. Iată care-mi sunt argumentele:

1. Prefer atingerea materialelor pentru a-mi da seama de calitatea lor. Termeni ca 50% poliester şi 50% vâscoză nu-mi oferă o imagine clară asupra materialului.

2. Pot analiza mult mai bine lucrul pe care vreau să-l achiziţionez, pentru a mă asigura că nu prezintă defecte. E devărat că pot returna un articol cumpărat online dacă sesizez un anumit defect, dar acest lucru mă costă nervi şi timp.

3. Shopping-ul mă relaxează. Nu simt aceeaşi senzaţie de relaxare şi de eliberare a emoţiilor negative atunci când cumpăr online.

4. Prima întrebare atunci când îmi iau un lucru este „Cum îl asortez?”. Într-un magazin pot proba diferite outfit-uri şi îmi pot da seama dacă are sau nu loc în garderoba mea.

Voi de ce preferaţi shopping-ul offline?

 

Sursa foto: flicker.com

 

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.