Viața mea este tristă și plictisitoare
February 15, 2012
Fără vânătăi
February 16, 2012

Sherlock Holmes, cel mai perspicace detectiv


Iubesc filmele cu crime şi mistere, iar Sherlock Holmes este unul din detectivii mei preferaţi. Inteligenţa şi intuiţia sa sunt fabuloase, iar modul de gândire este unul ieşit din comun.

Primul film Sherlock Holmes din 2009 mi-a plăcut foarte mult şi am aşteptat cu nerăbdare şi a doua parte. Părerea mea este că în mod sigur s-a meritat aşteptarea, aceasta fiind cu mult mai bună decât prima parte. Sherlock Holmes este prins în mai multe crime şi intrigi care duc către un singur om: profesorul Moriarty.

Împreună cu partenerul său Watson şi cu Madam Simza Heron, Sherlock porneşte în căutarea profesorului pentru a-i dejuca acestuia planurile. Întreg filmul este unul plin de acţiune şi te ţine cu sufletul la gură până în ultimul minut. Pe lângă aceasta, umorul nelipsit al detectivului şi unele întâmplări au stârnit hohote puternice în sala de cinema.

Acţiunea şi efectele speciale sunt cu adevărat fantastice şi merită nota zece. Unde mai pui că pe lângă mistere şi crimă te şi poţi distra alături de Sherlock Holmes!

Voi aţi văzut filmul? V-a plăcut?

Sursă foto: themovieblog.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.