Astăzi împart suveniruri
January 3, 2011
Senzualitate la cote maxime: Victoria’s Secret Fashion Show
January 3, 2011

Sex cu plapuma pe cap: te simți bine goală în fața lui?

Nu am fost niciodată vreo bunăciune de 90-60-90. Din contră, am avut încă de mică probleme de greutate, deoarece am fost îndopată de toată lumea din jurul meu care credea că așa mă răsfață. Pe vremea aia nu era așa o problemă. Bine, erau toți acei ”copchii enervanți” care nu mă scoteau din porecle pe măsură, însă nu a reprezentat niciodată o problemă majoră pentru mine.

Ai mei au fost întotdeauna extrem de deschiși cu mine și m-au învățat nu doar să mă bucur de corpul pe care îl am și să mă simt bine în pielea mea, ci și să întâmpin cu încredere o viață sexuală sănătoasă. Astfel că, atunci când am pășit în tainele acestei vieți pline de ”tremurici” nu am înlemnit la gândul că trebuie să stau goală în fața unui bărbat, expunându-mi toate defectele corporale.

Ulterior, când au mai apărut și sentimentele și grija mai accentuată pentru corpul meu, a venit și reținerea de a mai sta ca pe plaja de nudiști. Dar am noroc de un bărbat minunat care nu mă lasă să mă gândesc la ”asemenea prostii”.

Am auzit de femei care fac sex pe întuneric sau cu un tricou pe ele ca să nu se vadă colăceii sau alte imperfecțiuni. Să fim serioase, sexul nu se practică așa. Sexul înseamnă plăcere maximă, răsfăț și destindere totală. Așa că nu ar trebui nimeni să stea cu plapuma în cap, cu lumina stinsă și cu hainele pe ea.

Am învățat și eu că e mult mai bine să te privești în oglindă și să îți accepți defectele. Așa cum le accepți tu și le transformi în puncte forte, așa o va face și el. Mai mult, atitudinea sexy vine din interior, nu după forma corpului tău. Odată ce înveți să îți crești încrederea în tine și să te simți bine în pielea ta, nici un colăcel din lume nu va mai reprezenta o problemă.

Tu te simți bine goală în fața lui? Faci sex acoperită de toate păturile din casă sau ai învățat să te bucuri de corpul tău?

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

8 Comments

 1. […] Sex cu plapuma pe cap: te simți bine goală în fața lui? Mon Jan 03, 2011 0:04 am Nu am fost niciodată vreo bunăciune de 90-60-90. Din contră, am avut încă de mică probleme de greutate, deoarece am fost îndopată de toată lumea din jurul meu care credea că așa mă răsfață. Pe vremea aia nu era așa o problemă. Bine, erau toți acei ”copchii enervanți” care nu mă scoteau din porecle pe […] […]

 2. lorelaylilu says:

  Imi place,ca intotdeauna,sincera si deschisa.

 3. Andreea Marc says:

  Îmi place că am primit pe telefon, messenger și față în față o mulțime de felicitări și de mulțumiri pentru schimbări de atitudini în urma acestui articol, dar nu a îndrăznit nimeni să comenteze 🙂 Hai, fetelor, unde-i curajul? :p

 4. Mi s-a întâmplat de câteva ori să am o reţinere în a mă dezbrăca în plină zi în faţa partenerului. Nu am fost o fire pudică mai niciodată şi nici n-am probleme cu felul în care arăt, dar nu ştiu de ce uneori mă inhib şi îmi vine să zic “întoarce-te cu spatele!” ;))

 5. Se spune ca o femeie devine regina din clipa in care o doreste un barbat. Eu una cel putin asa ma simt caci stiu ca el ma doreste, si ma simt foarte bine in pielea mea, cu toate defectele pe care le am. Si in legatura cu ce ziceai tu, nu doar femeile putin mai plinutse se simt inhibate in a se dezbraca in fata unui barbat. Eu sunt slaba, si multa vreme am avut complexe de genul. Asta pana ce l-am intalnit pe el:D

 6. Maxu' says:

  Fetili, nota de la un mascul (si sigur nu sunt singur in club): atitudinea nu look-ul face absolut totul.

  Voi sunteti, pe voi v-au ales, motivele au trecut de multa vreme de invelis si tin de ceea ce-i anima zilnic.

  Cineva se bucura de voi de fiecare data cand are placerea de a va redescoperi alunita aia 😉

 7. Andreea Marc says:

  M-am chinuit și eu să scriu so articolul lung și vine el și rezumă totul într-o frază care ne dă pe spate pe toate … Când mai scrii un articol la Replica lui? :d

 8. draghici daria gabriela says:

  sunt sexi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.