Merg la Sex and the City 2 cu fetele
September 10, 2010
Cât de importantă este eticheta vestimentară la birou
September 10, 2010

Sex and the City 2 – Our fabulous lives


Mi-au plăcut întotdeauna filmele glamorous. Indiferent de cum mă simt, după un film de genul mă încarc cu pozitivism, doza mea de încredere creşte remarcabil şi simt că pot să fac orice. Bine asta până ce trece efectul filmului şi mă mai trezesc. Aşa s-a întâmplat şi după Sex and the City 2. Mi-au trebuit doar două ore din viaţa lor ca să îmi dau seama că: ”Hey, nu suntem aşa diferite!”.

Oare de ce? Că doar nu sunt eu Carrie Bradshaw din film, şi am un talent deosebit la scris articole, sau nu sunt Samantha şi arăt fabulos, sau Charlotte şi cred în “the one” sau poate Miranda să fiu aşa cinică.

Şi deşi sunt femei care au slujbe de invidiat, o viaţă de cuplu fericită, haine superbe, au şi probleme cu care ne confruntăm toţi: un şef care ne calcă pe nervi şi nu ne ascultă părerile, copii care plâng şi nu ştim cum să ne mai descurcăm, puţină rutină în viaţa de cuplu sau mai ştiu eu … menopauza.

Aşa că dacă te gândeşti şi eu poate sunt Carrie uneori, nu scriu ca ea dar îmi aştern gândurile pe foaie şi tot e ceva. Nu arăt ca Samantha dar nici nu mă plâng. Poate că Miranda e cinică, dar hai să fim serioase, cine nu este? Nu suntem aşa visătoare ca Charlotte, dar tot căutăm bărbatul visurilor noastre.

“Sex and The City 2” e un film al zilelor noastre, fie bune, fie mai puţin bune. Uneori ne mai permitem şi noi câte un răsfăţ cu fetele, poate nu în Orientul Mijlociu, dar măcar la un suc. Mergem pe la nunţi ale prietenilor, mergem pe la premiere la cinema, deşi nu pe covorul roşu.

O să vedeţi că viaţa lor “fabulous” nu e chiar aşa diferită de a noastră. Poate nu e chiar la acelaşi nivel, dar hai să nu ne plângem. Filmul merită din plin văzut pentru că sunt 2 ore de râs pe bune și de conștientizat multe lucruri despre viața unei femei. Ahh, neapărat de văzut cu fetele.

Share

1 Comment

  1. […] City”, așteptând cu mare nerăbdare următoarele episoade și sezoane. Nu pot să uit nici ”Sex and the City 2. The Movie”, la care am fost 13 Belve și am experimentat din plin toate trăirile posibile. Ne-a plăcut la […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.