Azi citesc, de dimineață până seară
August 20, 2012
L-am pierdut!
August 21, 2012

Sentimentul acela când te implici și faci o faptă bună …


Vă mai amintiți de Vlad Iftime de la Cai de Vis, bărbatul care mă fascinase cu poveștile lui și căruia îi luasem un interviu pe Belva acum o lună? Ei bine, se pare că Vlad continuă să adune buline albe și să ne surprindă tot timpul cu ceva frumos.

Ce a mai făcut de data aceasta? S-a hotărât să ajute 150 de copii și adulți bolnavi de cancer și să le ofere timp de trei luni îngrijire paliativă gratuită la domiciliu. Și asta nu oricum. Va alerga 21 de kilometri în rampă pe Transfăgărășan, iar toți banii strânși în numele lui pe site-ul oficial Transmaraton, vor fi donați Centrului Hospice Casa Speranței.

Pe lângă gestul său extrem de frumos, m-a mai impresionat ceva la el. Faptul că a conștintizat că dacă vrea cu adevărat să facă o treabă bună pentru acești suferinzi, trebuie să dea 100% din timpul și energia sa acestei competiții. De aceea, în ultimele luni Vlad a devenit ”vegan raw”, adică mănâncă doar produse vegetariene crude și face extrem de mult sport (alergat, bicicletă, înot). Practic și-a schimbat complet stilul de viață pentru această cauză, iar eu una m-am hotărât să îl susțin în demersurile sale.

Cum? Am scris despre asta, am promovat pagina sa oficială și am donat 50 de lei. Nu sunt mulți bani, dar adunând puțin câte puțin îi putem ajuta și noi pe cei bolnavi să se bucure de un tratament gratuit de calitate, așa cum merită de altfel. Iar sentimentul pe care îl ai după ce ai donat și știi că ai ajutat la rândul tău, credeți-mă că e de neprețuit!

Puteți dona și voi o mică sumă accesând site-ul Transmaraton, la profilul lui Vlad Iftime! În semn de mulțumire, după Transmaraton, Vlad va organiza o petrecere pentru toți donatorii!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.