O călătoare prin viaţă…
December 15, 2011
M-am îndrăgostit de Cosmetic Plant
December 15, 2011

Se vede că nu ai făcut voluntariat

Atunci când nu-ți place să faci glume (bune) pe care numai tu și colegii tăi le știți și râdeți la ele, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când îți cari prietenul peste tot, chiar dacă este o ieșire numai cu colegii, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când flipchart-ul îți este dușman, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când călătoriile cu trenul te oripilează, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când îți vezi de treaba ta, în legea ta, fără să te intereseze să scoți capul în lume și să vezi ce mai fac și alții, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când dai dovadă de lipsă de interes pentru un team-building, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când glumele tale pot fi înțelese doar de anturajul tău limitat (soția, cumătrul și mama-soacră), se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când nu poți povesti o întâmplare amuzantă, dar, până la urmă, de succes despre oamenii cu care te întlnești din întâmplare pe stradă, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Atunci când nu poți vorbi despre cântecele voastre, dansurile voastre, proiectele voastre, ședințele voastre, bucuriile voastre, strategiile voastre, petrecerile voastre, se vede că nu ai făcut voluntariat.

Și nu cred că am o concluzie pentru asta, doar un sentiment ciudat.

Share

2 Comments

  1. […] pentru mine ca să-l pot înțelege la „adevărata lui valoare”. În fine, poate fi găsit aici și sincer vă sugerez să-l parcurgeți căci e scurt, mai ales dacă ați fost la un moment dat […]

  2. […] principiul lansat de Ines acum ceva timp, am făcut câteva observaţii referitoare la diferenţele pe care le văd eu între […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.