A fi sau a nu fi „cool”
October 19, 2010
De ce nu aduc bărbații flori?
October 19, 2010

Azi mă duc la saună

În ultimul timp, încerc tot felul de modalităţi de relaxare: de la masajul anticelulitic (da, da, eu îl consider de relaxare pentru că nimic nu este mai minunat decât o maseuză care să-ţi întoarcă toată carnea pe dos :D), până la aerobic şi acum, mai nou, saună.

Recunosc: niciodată în viaţa mea nu am mai fost la saună (excludem Romanian Fashion Week pentru că a fost o saună nedorită şi neplăcută) şi habar n-aveam cum o să fie. Mai mult de atât, habar n-aveam că există mai multe tipuri de saună şi că fiecare are alte proprietăţi. Nici acum nu ştiu exact care sunt alea.

Tot ceea ce ştiu este că, după jumătate de oră de saună, am ieşit de acolo moale ca o… cârpă (da, metaforă nereuşită), foarte uşoară şi într-o formă fizică mult mai bună. Prin urmare, o să mai repet experienţa şi voi sta chiar o oră.

Vouă vă place să mergeţi la saună? Şi, mai ales, cunoaşteţi diferenţele între tipurile de saună?

P.S. Am ieşit atât de relaxată, încât am luat o trântă pe scările de la salon, ceea ce mă face ca acum, în momentul în care scriu acest articol, să tastez doar cu o mână pentru că cealaltă este uşor învineţită. Dar vorba aia: dacă pentru mine masajul anticelulitic este de relaxare, n-o să mor eu dintr-o căzătură pe scări :).

Share

10 Comments

 1. […] Azi mă duc la saună Fri Oct 15, 2010 17:17 pm În ultimul timp, încerc tot felul de modalităţi de relaxare: de la masajul anticelulitic (da, da, eu îl consider de relaxare pentru că nimic nu este mai minunat decât o maseuză care să-ţi întoarcă toată carnea pe dos ), până la aerobic şi acum, mai nou, saună. Recunosc: niciodată în viaţa mea nu am mai […] […]

 2. Andreea Marc says:

  Aah, ce relaxant sună. Unde ai fost la saună?

 3. Ines Prodan says:

  Tot la Pro-Olimpic. Acolo mă mut 😛

 4. Andreea Marc says:

  L-ai încercat pe domnul Florin? Sau ai fost doar la saună?

 5. shadow says:

  eheeeee sauna pe timp de iarna super faina , vreau si eu sa saunez ceva , nu stiti sauna unisex ? :)) in finlada era !!

 6. Ines Prodan says:

  @Andreea: nu l-am incercat, eu o am pe Magda la Sei Bella si nu-mi doresc nimic mai mult :).

  @shadow: nu stiu sauna unisex, dar nu prea vad care ar fi problema, avand in vedere ca toata lumea are prosop pe ea :))

 7. Gabriela says:

  Hmmm si eu eram mare amatoare de sauna pana am facut mononucleoza infectioasa si asta mi-a taiat din portie o serie de alte rasfaturi esentiale: o data pentru ca aveam febra intr-una si nu puteam iesi din casa si a doua oara pentru ca nu am avut voie sport timp de 3 – 4 luni, prilej cu care m-am ingrasat.

 8. Ines Prodan says:

  Gabriela, imi pare rau sa aud asta. Sper ca acum esti bine si, daca da, sa nu ai niciun motiv sa nu-ti reiei vechile obiceiuri :).

 9. Gabriela says:

  Da acum sunt ok, ma tem de sauna desi medicul a zis ca puteam la fel de bine sa ma fi imbolnavit de la aer conditionat… deci nu ma ascultati!

 10. Irina says:

  Da, imi place. Am fost acum vreo cativa ani, dar mi-ar placea sa mai repet experienta:)