Vreau şi eu un prieten băiat – se poate?
December 13, 2012
Sexy sau călduț?
December 13, 2012

Sărbătorile au miros de copilărie!


Mi se întâmplă doar mie sau mai sunt oameni care simt atât de tare spiritul sărbătorilor? Nu mi se întâmplă chiar în fiecare an, dar anul ăsta sunt toată un zâmbet și cânt încontinuu colinde. Mă bucur de fiecare fulg de nea, de fiecare nas înghețat, de copiii care se bat cu zăpadă, de distracția cu sania, de vinul fiert aromat, de colindele de la radio, de șosetele groase amuzante, de luminițele de pe stradă, de atmosfera din magazine, de brazii împodobiți și mai ales de nenumăratele cadouri de sub ei.

Decembrie îmi aduce aminte de copilărie, de momentele petrecute în inocență și fericire alături de părinții și bunicii mei, probabil de aceea am starea aceasta de euforie în fiecare anotimp geros. Sărbătorile au miros de copilărie! E clar!

Ce nu înțeleg este de ce nu putem duce cu noi pe toată perioada anului această stare atât de faină. Să simțim nevoia de a ne decora camera sau biroul în orice lună, să zâmbim și să fredonăm oricând, să ne aducem aminte de copilărie și să ne cumpărăm o jucărie pe lună. Ceva pentru sufletul nostru de copil.

Așa cum sfătuiesc pe toată lumea să nu devină caritabil doar de Crăciun și să facă astfel de gesturi pe toată perioada anului, tot așa zic să avem grijă de starea asta de Sărbătoare în tot anul. Mai ales dacă stăm toată ziua la birou și avem la îndemână un magazin online cu jucării, cum e Nichiduță.

Hai, încercăm să fim copii în sensul bun al cuvântului tot anul?

Sursa foto: paleodietlifestyle.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

1 Comment

  1. lorelaylilu says:

    Chiar daca acum sunt mamica si ar trebui sa ma bucur de sarbatorile de Craciun,pe mine ma intristeaza,mi-e dor de cei plecati de langa mine,cei care mi-au oferit totul,iar de cand ei nu mai sunt nu am mai primit nici un cadou de sarbatori.Dar nu cadourile conteaza ci sa ai sufletul curat,sa iubesti,sa daruiesti din inima si sa traiesti intr-un loc cald,fericit.Bucurati-va si pentru mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.