Râde ciob de oală spartă
January 11, 2013
Astăzi ies cu fetele mele
January 11, 2013

Sărbători de iarnă în sala de sport

Pentru că toată lumea vorbește, în această perioadă, despre ce a făcut frumos de sărbători și, mai ales, despre ce și-a propus să facă frumos în 2013, am decis să las la o parte unicitatea și să vă spun și eu ce am făcut și ce am de gând să fac.

În afară de mine, de instructorii de Kangoo Jumps și de celelalte 4-5 colege, nu știu dacă ar mai putea cineva să spună că și-a petrecut sărbătorile făcând sport. De obicei, sfârșitul lunii decembrie este acea perioadă din an în care stomacurile ni se lărgesc brusc iar cântarele sunt ignorate total, în favoarea frigiderelor în care abia mai putem îndesa cârnații și răciturile.

Evident, după aceste momente istorice, vin celelalte momente, ale vinovăției și ale promisiunilor înfocate făcute șuncilor noastre.

Sărbătorile mele au fost săltărețe și fără kilograme în plus. Au fost cu portocale, cu carne de pui, cu mult timp liber și cu transformarea acestuia în exerciții energizante.

Au fost cu implementarea anticipată a planului meu de a acorda mai multă atenție sănătății și stilului de viață și simt că am început anul cu un avantaj față de toți cei care au așteptat să mai treacă zilele de 1, 2 și 3 ianuarie pentru a-și pune în aplicare planurile lor.

Probabil că această modalitate neconvențională de a-mi petrece sărbătorile de iarnă are un cuvânt greu de spus acum când încerc să îmi explic de unde vine starea asta de liniște interioară pe care o simt. Vă invit să încercați și voi la finalul anului!

Sursa foto: sportshdwallpapers.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.