Muzica, sarea şi piperul în viaţa mea
April 21, 2011
Un Paște … sexy?
April 21, 2011

Sărăţele – varianta simplă

Cum vă povesteam într-un articol anterior, în ultima vreme  am fost “on a cooking spree”, lucru pe care nu mi-l pot explica foarte bine pentru că, în general, eu nu am răbdare să stau în bucătărie mai mult de 30 de minute/săptămână. Partea bună e că am învăţat o groază de reţete noi, pe cât de simple pe atât de gustoase.

Astăzi, sărăţele:

–    se ia aluat foietaj, se întinde, se unge cu un ou bătut, se taie fâşii, se presară chimen (sau mac, seminţe de susan etc.), puţină sare şi se dă la cuptor pentru 15-20 de minute. Se serveşte cu prietenii, la o bere şi un film bun.

Poftă mare!

Sursa foto

Share

1 Comment

  1. Irina says:

    Cât de simplu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.