Răsfăţul zilei: Azi beau un cocktail Gentlemen Prefer Blondes!
March 8, 2012
Vă provocăm la zâmbete și culoare cu aromă ECO!
March 8, 2012

Salată de conopidă

Conopida este una din legumele mele preferate. În ultima perioadă încerc din ce în ce mai multe rețete care au ca principal ingredient conopida: sufleu, omletă, supă și alte rețete ușor de preparat și delicioase.

Astăzi m-am hotărât să încerc și salata de conopidă. Simplă, ușor de preparat și, zic eu, delicioasă.

Ingrediente:

– 1 conopidă potrivită
– 3 linguri ulei de măsline
– 1 linguriță de oțet de mere
– Muștar
– Sare

Se curăță conopida și se pune la fiert în apă clocotită și sare. Asigurați-vă să nu fiarbă prea mult. Separat, preparați un sos din ulei de măsline, oțet și muștar. După ce ați scurs bine conopida de apă, așezați-o pe un platou și turnați sosul de muștar.

Vă recomand această rețetă mai ales în această perioadă în care are loc Posul Paștelui.

Poftă bună!

Sursa foto: bucatariaculinara.net

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.