Când am schimbat visele cu facturile?
October 6, 2011
Belvă în Varșovia
October 6, 2011

Sacouri, sacouri, sacouri

Sezonul acesta au revenit la modă sacourile. De diferite culori, modele şi lungimi, elegante sau casual, acestea au invadat magazinele, şi rând pe rând şi garderoba fiecărei domnişoare. Şi eu sunt mândra posesoare a două sacouri casual, şi mă pregătesc să mai achiziţionez încă unul cât de curând, sau poate chiar două.

Îmi place foarte mult ideea de sacou şi jeans sau sacou şi rochiţă. Este o ţinută casual şi chic, oferindu-ne posibilitatea unor combinaţii colorstice variate, dar şi a unor stiluri deosebite ce se întrepătrund pentru a obţine un efect deosebit. Sacoul este un must-have al acestui sezon. În funcţie de stilul fiecărei Belve, puteţi alege fie unul elegant, clasic alb sau negru, sau vă puteţi juca cu nişte combinaţii de culori puternice precum mov, albastru, verde sau galben, potrivite pentru sacourile casual.

Indiferent de tipul de sacoul care vă caracterizează, eu spun că acesta ar merge perfect accesorizat cu o frumoasă broşă şi o eşarfă. Şi ca să fiţi o Belvă adevărată, nu uitaţi zâmbetul şăgalnic şi buna dispoziţie!

Vă plac sacourile? Cu ce le accesorizaţi?

Sursa foto: 121.ro

Share

3 Comments

 1. Anca M says:

  Da, imi plac sacourile si sunt nelipsite din garderoba mea, indiferent de sezon sau de trend.
  Imi plac pentru ca dau eleganta si feminitate, subliniaza formele corpului (chiar daca ai mai multe sau mai putine kilograme), ca sunt versatile si prietenoase.
  Si da, imi plac sacourile atat la blugi cat si la pantaloni cu dunga.

 2. Irina says:

  Eu toamna asta mi-am luat primul meu sacou si deja pot spune ca m-am indragostit de el si de cum se vede la o tinuta. Cat de curand imi voi mai achizitiona si eu inca unul 😀

 3. Andreea Marc says:

  Adooooor sacourile de orice tip şi orice culoare. Îmi place să le accesorizez cu broşe mari sau cu medalioane mari. Le port atât la pantaloni, cât şi la fuste şi mă simt cel mai “eu” când le port 🙂