Din dor și cu dor…
October 14, 2011
Voi cum vă îngrijiţi părul?
October 14, 2011

Să nu-mi dai drumul niciodată!

De ceva vreme nu mai am timp să mă uit la film, iar de puţinele ori când fac asta, mă uit la comedii menite să-mi stârnească zâmbete! În seara asta însă, am ales altceva! O dramă. Am ales un film care te sfâşie şi-ţi provoacă dureri impercetibile la prima vedere, oricât de insensibil ai fi.

Un film la a cărui poveste n-ai cum să nu fii un martor plângăcios, n-ai cum să nu ai o reacţie! N-am mai simţit de mult cum mă năpădesc valuri de lacrimi, din cauza unor secvenţe.  Însă de data aceasta, nu le-am mai putut opri.

Filmul are o poveste controversată, despre un subiect de care ne este teamă să vorbim: clonarea. Dincolo de aspectele legale, etice şi mai ştiu eu de ce soi, protagonştii mei sunt oameni! Sunt oameni cu sentimente, sunt oameni care iubesc şi sunt oameni care îşi doresc să trăiască!

Never let me go” nu e un film. E o poveste pentru oameni mari. Pentru toţi aceia dintre noi care îşi pun întrebarea: ce anume ne face umani? Coloană sonoră de nota 10 plus, actori formidabili care joacă ireproşabil, scenariu fantastic, regie de o calitate inestimabilă.

Sper că v-am convins şi răsfăţ la vizionare să aveţi!

Sursa foto: directorsnotes.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.