Azi citesc bloguri de modă
March 22, 2011
La mulți ani, minunată Ines!
March 22, 2011

Să ne înnoim tehnologic

 

Aşa cum deja v-am spus, de vreun an şi două luni sunt cu laptopul în pom. Probabil dacă ar fi ştiut de Belva, ar mai fi rezistat şi el o vreme :).

Şi deşi spuneam că încerc să mai reduc din utilizarea computerului [şi aşa stau 8 ore cu ochii-n el la muncă], plus că m-am simţit mult mai bine fără computer, recunosc că am şi momente când îmi lipseşte. Mai ales când am de tradus pentru serviciu, unde documentele se cer de pe o zi pe alta, sau sunt responsabilă cu Belva [aici vreau să le mulțumesc fetelor pentru înţelegere şi wordpressului pentru opţiunea de programare a articolelor 😀 ]
Acum, nu ştiu dacă să-l mai repar, mai ales că problema este la placa de bază, iar piesele pentru laptopuri sunt mult mai greu de găsit decât cele pentru PC-uri. Însă ofertele celor de la PCZone sunt mai mult decât tentante şi pe măsura buzunarelor şi crizei, astfel încât îmi cam face cu ochiul un Notebook Dell Inspiron M5030 cu display de 15.6 inch HD WLED.

Şi cum în computerul meu, 60% sunt fotografii din diverse călătorii/cu ocazia unor evenimente, mă gândesc să achiziţionez şi un hard disk extern A-DATA USB2 320GB 2.5, poate-poate mai prelungesc durata de viaţă a viitorului computer şi păstrez mai mult timp amintirile imortalizate !

Doar a venit primăvara şi o data cu ea ne înnoim şi noi 🙂

Sursă foto

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *