În aprilie, toți părinții merg la Baby Boom Show
February 9, 2014
Prima oară
February 9, 2014

Să-i lași pe alții să ia decizii pentru tine

Este mereu în spatele tău. Câteodată, simți cum te împinge spre diferite situații. Nu e simplu să trăiești cu ea, dar de regulă, oamenii maturi o fac.

Cea care îți poate face viața mai bună, sau un iad, este clar decizia. Nu o dată, ci de mai multe ori, te face să te trezești în ipostaze în care nu alegi să fii. Te trezești că trebuie să suporți situații pe care nu ți le dorești. Să accepți ca lucrurile să nu decurgă după propria dorință. De la prostii gen: unde mănânci în seara aceasta, cu cine sau ce vei face în weekend, ce culoare de păr sau ce haine ți se potrivesc, până la jobul pe care îl ai și lucrurile pe care decizia te pune să le faci acolo.

Decizia nu-i niciodată o chestie comodă. Ba chiar dimpotrivă. Destul de greu să te împaci cu ea, mai ales dacă îți dai seama că undeva, încăpățânându-te că știi mai bine, n-ai luat chiar cea mai bună decizie.

Da, da, deciziile sunt și bune și rele. Și, oricine-ai fi, va trebui să știi să te împaci cu ambele.

De fapt, nu-i vorba aici doar despre lașitatea de a lua decizii ci și despre lașitatea de a face din fiecare decizie, ce este mai bun din ea.

În viața profesională, în viața de cuplu, în familie, în intimitatea propriei tale persoane.

Tu, ce zici, îi lași pe alții să ia decizia pentru tine?!

sursa foto: boho-weddings.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.