Crema cu protecţie solară
June 8, 2011
Îmi iubesc cărţile!
June 8, 2011

Rulou de pește tăvălit prin arahide

Săptămâna trecută am fost în vizită la mama prietenului meu. Ne cunoaștem de ceva vreme, dar ne-am văzut destul de rar pentru că ea este mai mereu plecată din România. Recunosc, eram destul de obosită, după o zi de lucru și cam cu capul în nori, prin urmare, fac ceea ce fac de obicei când sunt emoționată sau obosită: vorbesc mult…și repede.

Dar asta a fost ok, pentru că suntem pe aceeași undă. Marius ne-a onorat cu prezența, uitându-se la televizor. Dar despre ce vreau eu să vă povestesc este de fapt antreul absolut delicios pe care l-am degustat. Un rulou de pește cu umplutură de vinete, dat prin arahide mărunțite și prăjit în unt.

Sună interesant, nu? Vă zic eu, este și mai interesant la văz și la gust! Să vă zic rețeta, totuși:
– câteva fileuri de pește (acesta era pangasius) bătute bine în ciolofan, o vânătă coaptă, arahide, ulei de măsline, condimente, oregano, unt.

Se face o pastă din vinete și se adaugă sare piper, oregano, se rulează fiecare fileu și se dă prin arahide după care se prăjește în unt. E foarte bun și rece și cald. Vânăta și arahidele ascund foarte bine gustul de pește, deși nu îl elimină în totalitate, iar untul și oregano dau o savoare specială. E foarte ușor de făcut, arată tare bine și e gustos.

Ce ziceți? Ne răsfățăm puțin?

Sursa foto: digital.ringier.ro

Share

2 Comments

  1. Georgiana says:

    Doamne, ce savuros trebuie sa fie!

  2. lorelaylilu says:

    Mama,cum suna!Ma gandesc ca e bestial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.