Azi mă răsfăț cu Toblerone
January 2, 2012
Vreau să-mi aduc aminte …
January 2, 2012

Revelion în pijamele

Când am citit despre această idee la Prințesa Urbană, parcă am avut o revelație. Deși nu aș putea să mă “laud” cu prea multe petreceri de Revelion ratate, știu că, în fiecare an, în apropierea lui 31 decembrie, începe să mă bântuie întrebarea “Ce fac de Revelion?”.

Iar această întrebare nu este pusă pe un ton firesc, asemenea unui om care se întreabă și el, printre altele, ce va face într-o anumită seară. Nu, ea este însoțită de puțină panică în suflet și în privire, de parcă lumea s-ar termină dacă eu nu fac ceva anume de Revelion. Mai precis, dacă nu mă duc într-un loc anume.

Dar anul ăsta am decis: Revelionul a fost petrecut acasă, în pijamale, cu filme proiectate pe perete, cu vin cu piper, cu șampanie la miezul nopții și cu artificii din toate direcțiile.

Anul acesta nu m-am mai dus la nici o cumătrie, de dragul de a face CEVA de Revelion, nu m-am mai dus nici la multe cu oameni necunoscuți, de dragul de a mă duce UNDEVA de Revelion și nu am mai dat nici o petrecere la mine acasă (deși, perioada cu petrecerile de Revelion la mine acasă chiar a fost faină).

Și a fost un Revelion mult mai frumos!

Sursa foto: Flickr.com

Share

2 Comments

  1. Alma says:

    Bun venit în club, Ines! Ăsta e semn că îmbătrânești…:D

  2. Ines Prodan says:

    Ba nu! Mă maturizez! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *