cover_lansare_ccarte_belva
Sâmbătă lansez o carte!
May 18, 2017
viață
Pentru că toți ne dorim o viață mai bună la un moment dat…
May 23, 2017

Viața sau destinul, chestiile alea pe care unii dintre noi credem că le putem controla și că le ducem unde vrem noi și nu unde trebuie sau urmează oricum să ajungem, are momente în care te surprinde.  Momente când îți spune “Stai jos, bea o limonadă/cafea stând în șezlong, relaxează-te și fii atent(ă) aici!

Oricâte planuri ai face, cât de bine pus la punct crezi că ar fi planul, tot se va întâmpla ceva care te va da peste cap, te va face să te detașezi de așteptări și să începi să te adaptezi la noua situație.

Cel puțin mie așa mi se întâmplă, acum.

Și nu pot să spun că nu sunt mulțumită, că este greu sau că nu sunt fericită. Pot doar să spun că lucrurile nu au ieșit cum mă așteptam, conform scenariului și așteptărilor mele. Poate au ieșit mai bine.

Că sunt momente în care îmi vine să îl stropesc cu apă rece  sau îmi vine să țip, asta este altceva. Ceva oarecum firesc, dacă ne gândim că se întâmplă și în relații cu mulți ani la activ, fie că recunoaștem sau nu. Mă enervează ca abia scot un răspuns de la el atunci când arde să știu/am părerea lui. Sau are momente în care nu are vreo reacție, iar eu fierb pe dinăuntru.

Dar mă opresc la timp. Îmi dau seama că amândoi facem mici eforturi ca relația să funcționeze.

Se poartă frumos cu mine, aș putea spune că mă răsfață, deși nu pare să fie cel mai romantic tip, și astea contează mai mult decât orice cadou, buchet de flori sau cuvinte spuse doar de dragul de a fi auzite.

Da, speram o relație care să mă dea pe spate, în care el să mă tempereze, să mă liniștească când mi se pare că este prea greu, prea mult.

Este așa, nu zic nu, însă rolurile sunt un pic schimbate, în sensul că deocamdată eu sunt cea care liniștește.

Nu știu dacă va fi ceva de durată sau nu, știu doar că vreau să profit la maxim de perioada asta și că-mi place deși mi se pare provocatoare.

Mă adaptez, învăț, mă temperez și calmez, evoluez și mai ales trăiesc clipa.

Nu trebuie să căutăm relația perfectă. Poate nici nu există.

Relația perfectă începe imperfect și se clădește perfect, în timp, de noi . Dacă nu crezi, răsfoiește și lasă-te captivat de  FemeiPerfectDeImperfecte și mai vorbim după aceea 🙂

imperfect

 Ajungem să iubim nu încercând să găsim persoana perfectă, ci învățând să vedem persoana pe care o considerăm imperfectă ca perfectă/potrivită.

Share
Nancy Samargiu
Nancy Samargiu
Lumea din detalii. Detaliile din oameni. Dacă vrem să schimbăm ceva, să privim întâi în noi. Scriu despre ce simt, văd sau mă provoacă: societate, hobby-uri, origini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.