A găti – conjugat la persoana I, singular
February 25, 2011
Top 3 cele mai enervante lucruri pe care le fac ceilalţi
February 25, 2011

Red, Oh Red…

Genul care atrage atenţia imediat. Puternic, dar păstrând o sensibiliate aparte. Expresia feminităţii pure, fără doar şi poate.

Roşul este noul trend în materie de culoare. Închis, aprins, carmin, toate aceste nuanţe exprimă un singur lucru: „sunt o femeie puternică”. Privesc încântată toate creaţiile vestimentare care celebrează această culoare şi mă declar mulţumită.

Ce poate fi mai sexy decât o „lady in red”? Rochii vaporoase, bluze pe un singur umăr, pantaloni skinny, fuste cu pliuri, toate au hotărât că roşul este culoarea care li se potriveşte cel mai bine. Şi oare nu este aşa? Oare nu am putea înlocui banala „little black dress” cu atrăgătoarea „long red dress”?

Fără tăgadă, aşez roşul pe raftul lucrurilor pe care o femeie trebuie să le poarte. Roşul mă transformă în femeia care mi-ar plăcea să fiu: încrezătoare, puternică, îndrăzneaţă.

Care este atitudinea pe care v-o conferă „Mister Red”?

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

8 Comments

 1. Eliza says:

  Încă un articol bine-venit pentru capriciile mele! 😛

  Ador roşu, mi se pare că este o culoare inteligentă ce îmbină senzualitatea pe care o emană femeia îmbrăcată aşa cu atitudinea de învingătoare.

  Nu degeaba am palton roşu, cerceii roşii, bluză roşie…iar lista poate continua, pentru că iubesc această culoare!(Nu mai mult decât galben, dar e în topul meu cu siguranţă :D)

 2. Elena Pribeagu says:

  @Eliza: Sunt cât se poate de acord cu tine. Se pare că avem gusturi asemănătoare :D. Palton roşu :X…

 3. lorelaylilu says:

  Si mie imi place rosul.Cand eram mai tanara nu exista sa ma imbrac fara rosu,acum nu stiu ce s-a intamplat,dar negrul i-a luat locul.

 4. Elena Pribeagu says:

  @lorelaylilu: Reîncearcă roşul. Adu-ţi aminte cum te făcea să te simţi şi poate vei renunţa din când în când la negru.

 5. Axlandra says:

  Rosul este culoarea mea preferata. Am tot felul de bluzite si rochii rosii, cercei,esarfe si palton(rosu cu negru, dar e cu rosu 😛 ).

 6. Eu o perioada am fost innebunita dupa mov. Acum insa incepand de iarna aceasta am inceput sa fiu atrasa ca un magnet de rosu. Am inceput prin a-mi achizitiona o bluza, esarfa si niste cercei rosii insa vreau sa ma extind in curand spre camasi si rochite rosii :-x. Rosul ma face sa ma simt sexy si sigura pe mine. Este exact ce imi trebuie.

 7. Catalina says:

  E culoarea zodiei mele și dintotdeauna m-a atras, dar pentru că sunt uneori timidă mi-a fost frică să port roșu în situații formale! dar în rest, port mereu. am bluzițe, rochițe, costume de baie, cercei, 2 paltonașe (unul mai gros, unul mai subțire), genți, eșarfe, vreo 3 perechi de balerini :)) nu toate odată, evident, le combin și iese frumos…îmi place mult ideea de Lady in Red, iar pentru el, o cravată slim roșie sau o cămașă roșie ar fi cam tot ce văd eu posibil. :p

 8. Elena Pribeagu says:

  Fetelor, mă bucur că vă place la fel de mult ca mine roşul :D.

  @Zâna: La următoarea întalnire a Belvelor, poate ne arăţi câteva articole :P.
  @Cătă: Îmi place ideea de a te asorta cu “el”! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.