Azi merg la bowling
January 19, 2011
Mutatul împreună…dăunează relaţiei
January 19, 2011

RCA, my love

2011 este primul an în care îmi pot face RCA unde vreau eu. Chiar pot să-mi fac liste pro și contra (nu că aș fi făcut asta vreodată) și, mai presus de atât, chiar pot să mă apuc de comparat prețuri pentru a găsi cel mai ieftin RCA. Sunt foarte entuziasmată de această nouă etapă din viața mea, de parcă cineva mi-ar da RCA-ul pe gratis…

Până acum, pentru că mașina este luată în leasing, mi se dădea o listă cu asiguratori și eram obligată să aleg unul de acolo. Mi se dădea numai iluzia alegerii pentru că, în realitate, toți aveau cam aceleași prețuri mult prea mari pentru mașina mea mică.

Acum că simt cum această libertate se apropie, încep să mă panichez: eu nu știu prea multe despre RCA-uri și nici măcar nu știu ce mi-aș dori de la el. În afară de faptul că vreau un RCA Ieftin, nu cred că mai am vreun criteriu de alegere. Nici nu știu dacă ar trebui să am.

Știu, totuși, despre existența site-ului RCA Ieftin unde poți să-ți faci RCA online și poți compara prețuri. Și unde mai pui că nu trebuie să ieși din casă sau din birou pentru a completa hârtii (pfoai, cât de antisocială am devenit!).

Voi unde v-ați făcut sau aveți de gând să vă faceți RCA-ul?

Sursa foto

Share

10 Comments

 1. Crina says:

  Daca ai intentia sa vizitezi Ucraina sau Republica Moldova, iti recomand BCR asigurari. Aici primesti si “carte verde” pentru aceste tari.

 2. :D says:

  Eu te sustin in cautarea unui site unde iti poti face o asigurare RCA de acasa si nu iti recomand sa conduci fara asa ceva. Nu trebuie sa treci cu vederea faptul ca esti totusi o femeie la volan si RCA-ul in poseta trebuie sa fie la fel de prezent ca si rujul cu care te dai la intersectii in timp ce e verde sau telefonul mobil la care vorbesti atunci cand incerci sa parcurgi un sens giratoriu.

 3. Ines Prodan says:

  Mulțumesc pentru susținere. Să înțeleg că tu erai ăla căruia i s-a oprit motorul în mijlocul sensului giratoriu pentru că se uita la mine cum mă dau cu ruj, da?

 4. :D says:

  Nu nu, cel mai probabil eu eram ala care claxona si injura deoarece incurcai circulatia.

 5. Ines Prodan says:

  Ahaaaa, deci tu ești cel care a luat amendă pentru cuvinte și gesturi obscene.

 6. :D says:

  Mai bine amenda pentru gesturi si cuvinte obscene decat amenda si puncte ca nu stiu sa conduc.

  Apropo, vad ca se practica cenzura p’aci. Nu o sa va mai vizitez daca stergeti comentariile care nu sunt cum vreti voi.

 7. Ines Prodan says:

  Ștergem comentariile cu cuvinte obscene, alea pentru care ai luat tu amendă. Dacă nu îți convine, nu ne mai vizita :).

 8. Andreea Marc says:

  Eu nu înțeleg … sunt atââââât de multe reviste online pentru femei și bloguri pentru femei care acceptă cu mare plăcere ca orice comentator să lase pe site-ul lor cuvinte obscene. De ce nu lasă lumea comentarii de genul acesta pe acele site-uri și ne amenință pe noi cu lipsa vizitei în cazul ștergerii mesajelor obscene?

  Am zis și am mai spus-o: nu ne interesează doar cantitatea, ci, mai ales, calitatea vizitatorilor noștri 🙂 Dacă cineva nu se poate abține de la un limbaj vulgar nici măcar într-un comentariu, la noi nu e cu supărare dacă nu ne mai vizitează 🙂

 9. :D says:

  Prefer un limbaj vulgar (apropo daca cuvantul c0@13 e considerat vulgar atunci site-ul asta e mai trist decat pare) decat unul cu termeni academici care se invarte in jurul cozii. Troll Power !

 10. Ines Prodan says:

  You’re lame. Lasă-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.